Onko rakentamisen ja remontoinnin töiden kilpailutus vaikeaa. Miksi sen pitäisi olla? ASV Arctic Smart Village Oy:n julkaisema uusi Älykylä.fi -portaali on kilpailutuskanava, joka tarjoaa helpon kilpailutuksen yrityksille, mutta myös yksityisille rakentajille ja remontoijille. ”Alun perin lähdimme kehittämään Älykylä.fi -portaalia palvelualustaksi omien Älykylä® -konseptin mukaisten hankkeiden tarpeisiin. Lähinnä Älykylien suunnittelusta ja toteuttamisesta kiinnostuneiden yritysten kilpailutuskanavaksi sekä asukashankinnan markkinointi- ja hallinnointi kanavaksi. Huomasimme kuitenkin pian, ettei tällaista kilpailutuspalvelua ole yksityistenkään rakentajien ja remontoijien ulottuvilla. Lähdimme jatkokehittämään portaalia, sillä halusimme tarjota helpon tavan hankkeiden kilpailutukseen myös heille”, kertoo ASV Arctic Smart Village Oy:n yhteisöllisyyspäällikkö Petri Kittilä.

Sähköisenä palveluna portaali on käytettävissä koko Suomessa. Monelle rakentaminen on niin sanottu ” kerran elämässä” -kokemus ja kilpailutus ensikertalaiselle voi olla aika raastavaa ja työlästä. Rakentamista tai remontoimista suunnitteleva useimmiten haluaisi löytää sen hinta-laatusuhteeltaan parhaan toimittajan. Tarjouspyynnön tekemiseen ei välttämättä löydy osaamista tai niiden tekeminen koetaan muuten vain hankalaksi. Koska tilanne on yleensä yksittäinen, ei omasta takaa välttämättä löydy osoitteitakaan, mistä tarjouksia pyytäisi. Tietojen kaivaminen palveluiden tarjoajista sekä niiden vertailu on aikaa vievää. Lähes kaikki rakentajat ja remontoijat toivoisivat, että kilpailutus olisi helpompaa! Yrityksille portaali tarjoaa tavan löytää uusia asiakkuuksia helpolla ja maksuttomalla rekisteröitymisellä.

Kuka tahansa voi rekisteröityä Älykylä.fi -palveluportaaliin ja kilpailuttaa hankkeensa. Palvelussa täytät vain lomakkeelle tarjouspyyntösi tiedot ja jäät odottamaan tarjouksia. Tarjouspyynnöt ohjataan kaikille niille yrityksille, jotka ovat rekisteröityneet palveluntarjoajaksi sille alueelle ja toimialalle, johon tarjousta pyydetään. Yritykset lähettävät tarjouksensa, joista kilpailuttaja valitsee parhaan ja tekee tilauksen. Yritykset voivat myös kilpailuttaa omia hankintojaan tai alihankkijoita palvelun kautta.

Rekisteröityminen on maksutonta kaikille, myös yrityksille. Kilpailutusalustaa kehitetään lisää ja siihen tulee uusia ominaisuuksia.

”Nyt etsimme erityisesti maailman ensimmäisen Älykylän, Utajärven Älykylän suunnittelusta ja toteutuksesta kiinnostuneita yrityksiä. Kaikkien yritysten, joita kiinnostaa olla mukana rakentamassa Älykylää Utajärvelle tai muita tulevia Älykyliä®, kannattaa käydä rekisteröitymässä palveluun nyt, sillä tarjouspyynnöt välitetään ainoastaan palveluun rekisteröityneille yrityksille”, kertoo ASV Arctic Smart Village Oy:n toimitusjohtaja Juri Laurila.

Tutustu palveluun osoitteessa www.älykylä.fi ja rekisteröidy.

MAAILMAN ENSIMMÄINEN ÄLYKYLÄ® UTAJÄRVELLE

Utajärvi halusi olla kunta, johon perustetaan maailman ensimmäinen Älykylä. Utajärven kunta, onnellisten ihmisten kunta, tarttui rohkeasti haasteeseen ja lähti viemään hanketta eteenpäin. Hanke on nyt edennyt siihen vaiheeseen, että GeoHouse Älykylän alueen ja rakennusten perspektiivihavainnekuvat valmistuivat kesäkuun alussa ja maailman ensimmäisen Älykylän, GeoHouse Älykylän, asukasvarauskanava on avattu. Älykylä.fi -portaalin kautta älykylässä asumisesta kiinnostuneet voivat hoitaa varauksen, varausmaksun ja myöhemmin myös rakennuttamisen työvaiheiden kilpailutuksen. Paikanvalinta tehdään varausjärjestyksessä, joten kannattaa toimia heti.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.