Pientalojen ja monitoimitilojen valmistaja DEN Finland ja rakennuskonevuokraaja ja työmaapalveluiden tarjoaja Cramo Finland ovat sopineet yhteistyöstä, jossa DEN keskittää rakennuskonevuokrauksensa Cramolle. Sopimus koskee rakennuskoneita ja -kalustoa sekä näihin liittyviä palveluita, joita DEN käyttää Ainoakodin, Designtalon, Finnlamellin, Talliosakkeen ja DEN Tekniikan työmailla valtakunnallisesti.

DEN on maamme suurin pientalovalmistaja ja johtava harraste-, varasto- ja toimitilojen toteuttaja, ja Cramo on yksi johtavista rakennuskonevuokraamoista. Cramon asiakkaina on isoja ja pieniä rakennusliikkeitä sekä yksityisiä rakentajia ja julkisen alan toimijoita. Myös teollisuudessa Cramo on luotettava ja joustava kumppani.

”Konevuokraamopalveluiden keskittäminen tehostaa omaa toimintaamme ja tuo läpinäkyvyyttä kaluston käyttöön. Cramon tarjoamat ratkaisut tukevat näitä tavoitteitamme erinomaisella tavalla”, toteaa DENin hankinta- ja kehitysjohtaja Ilkka Iittiläinen. ”DEN haluaa tarjota asiakkailleen korkealaatuisia ja kustannustehokkaita asumiseen ja tiloihin liittyviä ratkaisuja. Kumppanuutemme Cramon kanssa on mahdollistamassa tätä.”

”Olemme iloisia alkaneesta yhteistyöstä. Cramo on ollut rakentajien kumppani jo yli 60 vuoden ajan. Meille DEN Finlandin asiakkuus on tärkeä, ja lähdemmekin tavoittelemaan pitkäaikaista yhteistyötä ja kumppanuutta. Kalustomme sekä asennus- ja suunnittelupalvelumme sopivat hyvin DENin tarpeisiin”, sanoo Cramon myyntijohtaja Mikko Tervakangas.

DEN tunnetaan laajasta omakotitalovalikoimasta, hirsirakennuksista sekä monitoimitiloista. Cramon tarjonnasta löytyvät puolestaan sopivat työkalut, laitteet ja koneet kaikkiin rakentamisen vaiheisiin. 

DEN Finland -konsernissa työskentelee 450 ammattilaista. Yrityksen liikevaihto vuonna 2019 oli 178 miljoonaa euroa. Cramo Finlandin 50 toimipisteessä on 450 henkilöä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto oli 95,2 miljoonaa euroa vuonna 2019 ja se on osa Boels-Cramo-konsernia, joka on alan johtavia toimijoita Euroopassa.

Lähde: MyNewsDesk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.