Tyylikkäiden designhanojen ja -suihkujen valinta kylpyhuoneisiin ja keittiöihin on nyt entistä helpompaa, sillä saksalaisen vesikalustevalmistaja Hansgrohe Groupin Suomen toimisto on avannut uuden, palvelevan Showroomin Helsingin Arabianrantaan.

Tammikuussa 2018 avautuneessa Showroomissa on esillä laaja kattaus sekä design-brändi AXORin että hansgrohen suihkuja ja hanoja niin kylpyhuoneisiin kuin keittiöihinkin. Showroomista löytyy inspiraatiota ja tukea kylpyhuoneiden ja keittiöiden suunnitteluun vesikalusteiden osalta sekä asiantuntevaa neuvontaa.

Hansgrohen valmistamat tuotteet ovat tunnettuja moderneista teknologioista, innovatiivisesta muotoilusta ja erittäin hyvästä toiminnallisesta laadusta ja ne ovat voittaneet lukuisia muotoilupalkintoja ympäri maailman. Yritys on tullut tutuksi monista käyttömukavuutta ja helppoutta tuovista keksinnöistään kuten vuonna 1953 markkinoille tuodusta ensimmäisestä suihkutangosta, nautinnollisesta ilmalla rikastetusta sadesuihkusta, erilaisista napin painalluksella säädettävistä suihkumuodoista, nopeasta ja helposta QuickClean-puhdistustoiminnosta sekä vettä säästävästä EcoSmart-teknologiasta.

Showroom löytyy toimistotalo Portaalin 1. kerroksesta osoitteessa Arabiankatu 12, 00560 Helsinki. Tila on avoinna arkisin klo 8-16.30 niin kuluttajille kuin ammattilaisillekin. Voit varata ajan etukäteen lähettämällä viestin tai soittamalla. Ei myyntiä.

hansgrohe

on saksalaisen Hansgrohe Groupin kylpyhuone- ja keittiöhanojen sekä suihkujen premiumbrändi.

hansgrohe-tuotteet ovat tunnettuja moderneista teknologioista, innovatiivisesta muotoilusta ja erittäin hyvästä toiminnallisesta laadusta ja ne ovat voittaneet lukuisia muotoilupalkintoja ympäri maailman. Yritys on tunnettu ajan saatossa syntyneistä keksinnöistään kuten suihkutanko, ilmalla rikastettu sadesuihku, erilaiset säädettävät suihkumuodot, QuickClean-puhdistustoiminto ja vettä säästävä EcoSmart-teknologia, joilla tuodaan mukavuutta ja helppoutta arkeen. hansgrohe tekee arjen hetkistä elämyksiä:

hansgrohe. Meet the beauty of water.

AXOR

on saksalaisen hana- ja suihkuvalmistaja Hansgrohe Groupin luksusbrändi.

Olemme globaaleja tiennäyttäjiä avantgardististen, huipputeknologialla varustettujen designhanojen ja suihkujen luomisessa. Upeiden mallistojen muotoilu on viimeistelty huippuunsa yhteistyössä kansainvälisesti tunnettujen designereiden kanssa. Vaativille ja estetiikkaa arvostaville asiakkaille, jotka etsivät inspiraatiota kylpyhuoneisiin ja keittiöihin ilman kompromisseja.

Form follows perfection. AXOR.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.