Elävöitämme ratikkatyömaamme ympäristöä katutaiteella. Yhteistyössä somevaikuttaja Nelli Orellin kanssa toteutamme taideaidan Hermannin rantatien kiitoksia keränneen tilapäisen pyörä- ja kävelytien yhteyteen.

Piirustuskirjasarjastaan tunnettu Nelli Orell on piirtänyt kuusi erilaista kasvokuvaa, joita kuka tahansa saa värittää. Väritetyistä kuvista koostamme 800 metriä pitkän taidekokonaisuuden.

Väritystalkoisiin voi osallistua 28.8. asti

Toivomme, että mahdollisimman monet innostuvat värittämään kasvokuvia ja lähettämään omia värityksiään meille. Mukaan voivat osallistua kaikenikäiset matalalla kynnyksellä.

Väritettyjä kasvokuvia voi lähettää 28.8. asti. Värityskuvat ja tarkemmat ohjeet ovat verkkosivuillamme osoitteessa https://www.kalasatamastapasilaan.fi/ajankohtaista/kasvot2022/

Taideaita valmistuu syyskuussa, ja se on nähtävillä parin vuoden ajan, kunnes raitiotie ja muu katurakentaminen valmistuvat.

Viihtyisämpää kaupunkiympäristöä katutaiteen avulla

Kalasatamasta Pasilaan -hankkeessa haluamme tehdä kaupunkiympäristöstä viihtyisää myös rakentamisvaiheessa.

Kesän aikana olemme jo toteuttaneet katutaidetta työmaatoimistomme ympäristöön. Maalaus- ja graffititaidetta voi ihailla Kalasatamassa Itäväylän alla, Redin vieressä (Arielinkatu 1).

Lähde: Kalasatamasta Pasilaan -hanke

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.