Suihkutilaratkaisun suunnitteleminen ja tilaaminen erikoismittojen mukaan on sekä hauskaa, että vaativaa. Räätälöitävissä olevia suihkumalleja on paljon ja eri vaihtoehtojen avulla on valtavasti mahdollisuuksia luoda yksilöllisiä ratkaisuja. Samalla halu nähdä ratkaisu kaikkine valintoineen digitaalisesti on kasvanut räjähdysmäisesti ennen ostopäätöksen tekemistä. Uuden digitaalisen 3D-työkalun avulla asiakas luo ja visualisoi suihkutilansa helposti reaaliajassa.

Digitaalinen työkalu on nimeltään Suihkuverstas ja sen avulla voit testata helposti eri versioita suihkuseinistä, vaihtamalla mittoja ja materiaaleja. Otamme ison askeleen eteenpäin sekä tekniikan, että käyttäjäkokemuksen suhteen ja voimme tarjota ratkaisun, joka helpottaa suunnittelua kuluttajille sekä yritysasiakkaillemme, kertoo Nordic Marketing Manager Maria Palm.

Digitaalinen edistysaskel niin INR:lle kuin koko kylpyhuonealalle

Uusi Suihkuverstas, joka on kehitetty yhteistyössä Animechin ja Kan Malmön kanssa, on rakennettu Aniconfiguratorille, ja siinä yhdistyvät klassinen konfiguraattori ja pelimoottori, joka visualisoi fotorealistisessa 3D-reaaliaika sovelluksessa kaikki INR:n suihkuratkaisut suoraan verkossa. Ratkaisu on rakennettu HTML5:ssä ja toimii kaikilla laitteilla ilman asennusta tai ladattavia tiedostoja. Konfiguraattori takaa sen, että kaikki tiedot ja hinnat säilyy koko prosessin ajan suunnittelusta tilaukseen.

Jälleenmyyjän osalta erikoismittaisten suihkutilaratkaisujen tilaaminen asiakkaalle voi olla haastavaa, sillä tilaus sisältää tavallisesti paljon yksityiskohtaista tietoa valinnoista. Kaikki tiedot on toimitettava INR:n järjestelmään niin, että mitään tärkeistä tiedoista ei jää pois. Johannes Hermansson, Head of IT & System Development, kertoo:

– Konfiguraattori on vuorovaikutuksessa sekä liiketoimintajärjestelmän, että verkkosivujen kanssa. Sen tarkoitus on toimia myös myyntityökaluna, joka nopeuttaa tarjousprosessin etenemistä tarjoamalla ajantasaista hinta-, mitta- ja tuotetietoa. Asiakkaan kannalta ratkaisu helpottaa tilausta niin, että kaikki tuotteen tiedot on mahdollista kopioida yksinkertaisessa linkissä, jonka voi tallentaa, lähettää tai linkittää.

Oven avaamista on helppoa testata reaaliajassa. Tässä näet ARC 7 Original suihkuseinän harmaalla lasilla, jonka helat on kiillotettua messinkiä.

Ja Suihkuverstaan kehitysmahdollisuudet eivät lopu tähän. Älykkään arkkitehtuurin ja saumattomasti INR:n verkkosivuille integroidun työkalun avulla on sekä AR- että VR-kokemuksen kehitys tulevaisuudessa varmistettu.

– Tavoitteemme on jatkuvasti yksinkertaistaa ja lyhentää tuotteiden ostoprosessia. Olen vakuuttunut, että Suihkuverstaasta on hyötyä asiakkaillemme myös muissa tuoteryhmissämme pitkällä aikavälillä, sanoo Johannes.

Lähde: MyNewsDesk


Muuta mielenkiintoista luettavaa muualta

Cappuccino – Suosittu kahvin harrastajien keskuudessa

Kahvi on yksi maailman suosituimmista juomista, ja sen kulutus kasvaa vuosittain. Se on suosittu juoma aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi, sekä kaikkina muinakin vuorokauden aikoina. Yksi kahvijuoma, joka on erityisen suosittu kahviharrastajien keskuudessa, on cappuccino.

Affiliate markkinointi – tehokas tapa ansaita rahaa verkossa

Affiliate markkinointi on tehokas tapa ansaita rahaa verkossa. Se perustuu yhteistyöhön yrityksen ja sivuston omistajan välillä, jossa jälkimmäinen markkinoi yrityksen tuotteita ja saa provisiota myynnistä. Affiliate markkinoinnissa menestyminen vaatii kuitenkin sitoutumista ja työtä, sillä kilpailu on kovaa. Mutta kun onnistuu rakentamaan vahvan ja luotettavan brändin, affiliate markkinoinnista voi tulla merkittävä tulonlähde.

Asuntomarkkinoista on tärkeää ottaa huomioon

Asuntomarkkinat ovat myös tärkeä osa asunnon ostamista ja sijoittamista. Asuntomarkkinoiden kehitys voi vaikuttaa asuntojen hintoihin ja vuokratuottoihin. Asuntomarkkinoiden kehitykseen vaikuttavat monenlaiset tekijät, kuten talouden tilanne, väestön kasvu ja muuttoliike.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.