Suomen jalkapallolegendat ovat harvinaisia aarteita, ja yksi näistä aarteista on epäilemättä Jari ”Liti” Litmanen. Monille suomalaisille ja kansainvälisillekin jalkapallon ystäville Litmanen on nimi, joka yhdistetään huippu-urheilun maailmaan. Kuitenkin harvat tietävät, että tämä suomalainen ikoni asuu nykyisin Itä-Helsingissä, meren rannalla, luoden täydellisen tasapainon urheilun kiireiden ja luonnon rauhan välille.

Jalkapallon maailmanlaajuinen ikoni

Litmanen, joka on pelannut huipputasolla niin Ajaxissa, Barcelonassa kuin Liverpoolissakin, on yksi Suomen menestyneimmistä jalkapalloilijoista. Hänen uransa kukoistusvuodet saattavat olla jo takana päin, mutta hänen intohimonsa lajia kohtaan ei ole hiipunut. Nykyisin Litmanen toimii valmentajana, mutta hän on myös ottanut elämässään aikaa nauttiakseen yksityisestä ja rauhallisesta elämästä.

Meren rauhoittava voima

Jari Litmanen koti sijaitsee Itä-Helsingissä, ja se on paikka, missä hän voi todella rentoutua ja nauttia suomalaisen luonnon tarjoamista ihmeistä. Litmasen valinta asua meren rannalla on varmasti harkittu. Hän on kertonut useissa haastatteluissa, kuinka meri rauhoittaa häntä ja antaa hänelle voimaa arjen haasteisiin.

Koti meren rannalla

Koti, jossa Litmanen asuu, on moderni ja tyylikäs, mutta samalla se heijastaa hänen suomalaista juurettaan. Suuret ikkunat avautuvat suoraan merelle, tarjoten upeat näkymät auringonlaskuihin ja meren liplatukseen. Täällä hän voi istua terassillaan ja uppoutua omiin ajatuksiinsa tai nauttia ystäviensä seurasta.

Kalastuksen lumoissa

Meren rannalla asuminen ei ole pelkästään esteettistä nautintoa Litmaselle. Hän kertoo myös harrastavansa kalastusta, joka on ollut hänelle paitsi rentouttavaa puuhaa myös erinomainen tapa ylläpitää yhteyttä luontoon. Kalastus on antanut hänelle tilaisuuden kokea Suomen upeat järvet ja vedet, jotka ovat olleet hänen kotimaansa kauneutta ylistävien puheiden aiheena niin monesti.

Elämä jalkapallon parissa

Vaikka Litmanen viettää aikaa rannalla ja merellä, hän ei ole eristäytynyt yhteiskunnasta. Päinvastoin, hän on edelleen aktiivinen jalkapallon parissa ja toimii valmentajana sekä nuorten pelaajien mentorina. Hän pyrkii jakamaan omia kokemuksiaan ja oppejaan seuraavalle sukupolvelle, antaen heille mahdollisuuden saavuttaa unelmansa samalla tavalla kuin hän itse teki.

Tasapaino elämässä

Itä-Helsinki, meren ranta ja rauhallinen ympäristö tarjoavat Litmaselle täydellisen vastapainon urheilun hektiselle maailmalle. Täällä hän voi kerätä voimia ja nauttia luonnon kauneudesta samalla kun hän pysyy yhteydessä juuri siihen lajiin, joka teki hänestä suomalaisen jalkapallon legendan.

Jari Litmanen asuu edelleen urheilijan elämää, mutta hänen kotinsa Itä-Helsingissä meren rannalla on todiste siitä, että jalkapalloilijallakin voi olla paikka, jossa hän voi täysin rentoutua ja nauttia elämästään. Litmasen tarina osoittaa, että menestys ja yksityiselämä voivat kulkea käsi kädessä, ja hänen valintansa asua meren rannalla inspiroi meitä kaikkia pyrkimään tasapainoon omassa elämässämme.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Google Pay – kätevä tapa maksaa ostoksia

Google Pay on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa.

Google Pay maksaminen onnistuu sadoissa sovelluksissa ilman maksutietojen ilmoittamista. Maksa liikennevälineessä, tilaa ruokaa tai osta lippu uuteen 

Elämä siirtyy kokoajan kohti digitaalisuutta

Oletko miettinyt hankkivasi pelitietokonetta, älypuhelinta tai vaikka älykelloa naiselle? Esimerkiksi älykello naiselle voisi olla hyvä tapa seurata hänen sykettä päivän mittaan. Monissa älykelloissa on kattava valikoima eri ominaisuuksia, joita löytyy eri mallien kalloista. Monilla älykelloilla voi seurata unenlaatua sekä nukuttua aikaa.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.