Nyt valmistuneessa urakassa rakennettiin kilometrin pituinen osuus Itäbaanaa Herttoniemen Oravapuistossa Suunnittelijankadun ja Valurinkadun välille.

Samassa yhteydessä uusittiin kunnallistekniikkaa, kuten datakaapeleita sekä eroteltiin sekaviemäri sadevesi- ja likavesiviemäreiksi. Uutta sadevesiviemäriä rakennettiin noin 700 metrin verran Suunnittelijankadun ja Valurinkadun välillä.

Konemestarinkadun alikulun yhteyteen rakennettiin uusi silta baanaa varten sekä uudet tukimuurit ja portaat nykyisten rakenteiden tilalle. Valurinkadun alikulkukäytävän korkeutta kasvatettiin ja Oravapuiston puolelle rakennettiin uudet tukimuurit.

Itäbaana valmistuu pala kerrallaan

Itäisen Helsingin ja kantakaupungin välille valmistuva Itäbaana rakennetaan vaiheittain. Vuonna 2021 valmistui Kulosaaren puistotien osuus, jossa baana on toteutettu pyöräkatuna.

Nyt valmistuneen osuuden jälkeen seuraavaksi rakentamisvuorossa on Tupasaarentien ja Hiihtäjäntien välinen osuus, jossa rakentaminen alkaa alkuvuodesta 2024.

Valurinkadulta itään päin jatkuva baanan linjaus on tällä hetkellä suunnittelussa.

Lähde: Helsingin kaupunki
Kuva: Jari Hurskainen

Yläpuolella oleva kuva: Helsingin kaupunki


Muuta mielenkiintosita luettavaa muualta:

Apple iPhone 15: Tulevaisuuden Älypuhelin uusilla innovoinneilla

Apple iPhone 15 on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa tehokkaan A16 Bionic -sirun, entistä kehittyneemmän kamerajärjestelmän ja 5G-yhteyden. Laite sisältää OLED Pro -näytön korkealla päivitysnopeudella ja parannetun akunkeston. Uusi MagSafe 2.0 mahdollistaa nopeamman langattoman latauksen ja liitettävyyden lisävarusteisiin. Tyylikkäässä muotoilussa on kestävät materiaalit ja entistä ohuempi rakenne. Apple iPhone 15 tarjoaa tulevaisuuden teknologian nykypäivän käyttäjille.

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Älylaitteiden ylitarve: Lapsi liikaa puhelimella

Nykyään lapset käyttävät älypuhelimia enemmän kuin koskaan aiemmin. Vaikka teknologia tarjoaa opetuksellisia mahdollisuuksia, liiallinen näytönaika voi haitata lasten kehitystä. Lapsi tarvitsee monipuolista leikkiä, liikuntaa ja sosiaalisia kontakteja kasvaakseen terveesti. Vanhempien tulisi asettaa rajat ja valvoa ruutuaikaa varmistaakseen tasapainoisen elämäntyylin. Lasten tulisi oppia käyttämään teknologiaa vastuullisesti ja harkiten, jotta he voivat hyötyä siitä ilman haittoja. Onko sinun lapsi liikaa puhelimella ?

Stressin taustalla: Älypuhelimen liikakäyttö

Miksi älypuhelimen käyttö lisää stressiä? Nyky-yhteiskunnassa älypuhelimen liikakäyttö voi aiheuttaa huomaamatonta stressiä. Puhelimen jatkuva tarkkailu ja sosiaalisen median paine voivat vaikuttaa henkiseen hyvinvointiin haitallisesti. Tutkimukset osoittavat, että älypuhelimet voivat häiritä unta ja lisätä ahdistusta. Vaikka nämä yhteydet eivät ole aina ilmeisiä, on tärkeää tiedostaa älylaitteiden vaikutukset ja asettaa rajoja niiden käytölle. Älypuhelimet voivat olla hyödyllisiä, mutta niiden harkitsematon käyttö voi vaikuttaa terveyteemme negatiivisesti.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.