Kruunusillat -allianssin Hakaniemen osaprojekti palkittiin Helsingin vuoden katutyömaana. Kunniamaininnat saivat Kalasatamasta Pasilaan -hanke välillä Vanha Talvitie ja Haukilahdenkatu sekä Mannerheimintien katutyöt. Helsingin kaupungin järjestämässä kilpailussa etsitään työmaata, jossa muun muassa väliaikaiset kulkureitit, viestintä ja esteettömyys on hoidettu kadun käyttäjien näkökulmasta esimerkillisesti.

Kruunusiltojen työmaalla on kunnianhimoinen asenne kaikessa tekemisessä – asiat hoidetaan hyvin vaativalla ja liikenteellisesti haastavalla työmaalla. Jalankulkijat ja pyöräilijät on huomioitu työmaalla hyvällä opastuksella, joissa viitotaan eri kaupunginosiin ja paikkoihin. Halu parantaa joka vuosi palkitaan nyt ykkössijalla”, onnittelee raadin puheenjohtaja, tekninen johtaja Kari Pudas Helsingin kaupunkiympäristön toimialalta.

Lisäksi Kruunusiltojen Hakaniemen osaprojekti sai kiitosta liikennejärjestelyjen talvikunnossapidon onnistumisesta sekä oivaltavasta viestinnästä ja sen ansiokkuudesta.

”Olemme todella ylpeitä tästä voitosta Vuoden katutyömaa -kilpailussa. On todella hienoa, että aito halumme toimia kaupunkilaisten parhaaksi sekä jatkuvasti kehittää työmaamme toimintaa näkyy kaupunkilaisille ja saamme Allianssille tästä kiitosta myös tämän voiton muodossa.  Hakaniemi on todella haastava paikka katutyömaalle, mutta hienolla asenteella ja ratkaisukeskeisyydellä sekin on meillä otettu haltuun. Kiitos koko Allianssin puolesta tästä upeasta kunniasta raadille sekä kaikille Hakaniemen tekijöillemme mahtavasta työstä tälläkin saralla!”, sanoo Kruunusiltojen projektinjohtaja Laura Saarlo.

Kruunusiltojen urakoitsijoina toimivat YIT Suomi Oy ja NRC Group Finland Oy ja tilaajana Helsingin kaupunki.

Kunniamaininnat saivat Mannerheimintien katutyöt sekä Kalasatamasta Pasilaan -hanke: Raitiotien ja katujen rakentaminen Hermannin rantatiellä välillä Vanha Talvitie – Haukilahdenkatu.

Mannerheimintien katutyöt saivat ylistystä hienosti toteutetusta ja ennakoivasta viestinnästä – erityiskiitosta sai työmaaraadin käyttö. Asukkaista koostuvan raadin tavoitteena on keskustelun kautta kerätä laajasti ymmärrystä työmaan vaikutuksista erilaisiin kaupunkilaisiin sekä kehittää yhdessä ratkaisuja arjen sujuvoittamiseksi. 

Kalasatamasta Pasilaan -hanke sai muun muassa kiitosta raadilta lasten huomioimisesta niin turvallisuudessa kuin viihtyvyydessä, joita on parannettu runsaalla liikenteenohjauksella ja suojateiden turvallisuutta parantamalla.

Palkinnot jaettiin Helsingin kaupungintalolla 3. lokakuuta. Arviointiraatiin osallistuivat Infra ry, Rakli, Invalidiliitto, Näkövammaisten liitto, Helsingin seudun kauppakamari, HSL, HSY ja Helsingin kaupunki. Kilpailun koordinoi Ramboll.

Työmaita sparrattiin kilpailun aikana

Helsingin kaupunki järjesti Vuoden katutyömaa -kilpailun nyt kolmatta kertaa. Kilpailun tavoitteena on kehittää ja jakaa alan toimijoiden kesken hyviä työmaakäytäntöjä, joiden ansiosta työmaajärjestelyt, opastukset ja väliaikaiset kulkureitit näyttäytyvät kadunkäyttäjille onnistuneina ja toimivina.

Kilpailussa valittiin laaduntarkkailijoiden suorittaman esikarsinnan kautta mukaan yhdeksän työmaata. Tänä vuonna kilpailun pääpainona olivat infrahankkeet, joilla on suuri vaikuttavuus Helsingissä – sekä niiden suuruuden kuin merkittävyydenkin takia. Lisäksi kaupunkilaisilla oli mahdollisuus ehdottaa kisaan työmaita, joista useimmat olivatkin raadin kohteina.

Arviointiraati vieraili kaikilla yhdeksällä työmaalla ja huomioi muun muassa työmaan tilapäisiä liikennejärjestelyjä, rajausta, esteettömyyttä, siisteyttä, turvallisuutta, viestintää ja yleisvaikutelmaa. Arviointiraati esitti työmaille kehityskohteita, joita seurattiin kisan aikana.

Lähde: Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Kuva: Kruunusillat-raitiotie


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Viikko Horoskooppi – Tulevan Viikon Tähtisäde

Viikko horoskooppi on astrologinen ennustus tulevalle viikolle. Se perustuu horoskooppimerkkiisi ja planeettojen asentoihin. Horoskooppi tarjoaa vihjeitä rakkaudesta, urasta, terveydestä ja taloudesta. Se auttaa hahmottamaan mahdollisia tapahtumia ja haasteita sekä antaa vinkkejä, miten voit hyödyntää planeettojen vaikutuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Se on opas, joka tarjoaa inspiraatiota ja ohjausta viikon eri osa-alueille.

Tehokkuutta edullisesti: Tutustu Samsung Galaxy A13 -puhelimeen

Koe sulava halpa suorituskyky ja loistava käyttökokemus Samsung Galaxy A13 -puhelimella, joka yhdistää edullisuuden ja laadun täydellisesti. Nauti upeasta 6,5 tuuman näytöstä, joka tarjoaa kirkkaat värit ja tarkan kuvanlaadun. Tehokas neliytiminen suoritin mahdollistaa sulavan sovellusten käytön ja multitaskauksen. Sisäinen tallennustila ja laajennettava muistikorttipaikka takaavat riittävästi tilaa suosikkisisältöjesi säilyttämiseen. Tartu tilaisuuteen ja hanki tämä huikea halpa puhelin, joka ei huuda hintalappuaan!

Oletko koskaan testannut nettisi nopeutta?

Internet nopeustesti on kätevä työkalu, jonka avulla voit mitata internet-yhteytesi nopeuden. Se mittaa sekä lataus- että lähetysnopeuden, antaen selkeän kuvan siitä, miten nopeasti voit ladata ja lähettää tietoja verkossa. Nopeustesti auttaa sinua varmistamaan, että internetyhteytesi toimii odotetusti ja tarvittaessa tunnistamaan mahdolliset ongelmat. Lisäksi se auttaa sinua valitsemaan oikeanlaisen liittymän tarpeisiisi, jotta voit nauttia saumattomasta ja nopeasta netinkäytöstä.

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.