Vuokraa Siirrettävä Pakkaskontti. Tilapäistä Kylmätilaa. Soita Heti!

Joskus voi yritykselle tai yksityiselle tulla tilanne, jossa tarvitaan pikaisesti kylmä- tai pakkaskonttia.

Lohjalainen kylmäalanasiantuntija Kylmähuolto Juselius hankki itselleen siirrettävän kylmäkontin.  Kontti on ulkomitoiltaan: pituus 3600 x leveys 1930 x korkeus 2100mm. Vaunu on varattavissa vuokralle yrityksen toimipisteestä Lohjalta.

VUOKRAEHDOT

Vaunun viemisestä ulkomaille tulee sopia varausta tehtäessä, jotta tarvittavat luvat ja vakuutukset voidaan hankkia ajoissa.

Asiakkaan tulee olla täysi-ikäinen eli 18 vuotta.

Mikäli asiakas ei palauta vaunua vuokranantajalle sovittuna ajankohtana, niin asiakkaalta laskutetaan kaikki tästä aiheutuneet kulut.

VUOKRAUKSEN KOHTEEN TULEE OLLA PALAUTETTAESSA SIINÄ KUNNOSSA, KUN SE ON OLLUT HAETTAESSAKIN !

Vaunu on asiakkaan vastuulla koko vuokrasopimukseen merkityn vuokra-ajan. Vuokralle ottaja on velvollinen korvaamaan kohteeseen aiheuttamansa vauriot. Vuokralle ottajan tulee ilmoittaa kohteen vaurioitumisesta välittömästi palautuksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu maksamaan saamansa sakot ja pysäköintivirhemaksut itse.

Mikäli vaunusta rikkoutuu rengas tai tulee muuta äkillistä huoltoa tarvitsevaa vikaa, niin asiakkaan tulee ilmoittaa siitä vuokranantajalle, p.0400470653

Mahdollisissa onnettomuustapauksissa tulee välittömästi ottaa yhteys vuokranantajaan ja poliisiin.

Asiakkaalla ei ole oikeutta vuokrata vaunua edelleen kolmannelle osapuolelle.

VAUNUA JA SEN VARUSTEITA TULEE KÄYTTÄÄ HUOLELLISESTI,

  1. vaunu on lukittava pysäköitäessä vaunun mukana olevalla lukolla.

Mikäli vaunu joutuu liikenne- tai palovahingon tai jonkun muun syyn takia käyttökelvottomaksi, niin vuokranantaja ei ole vastuussa asiakkaalle uuden vaunun hankinnassa, eikä vuokranantaja maksa vuokralaiselle mitään tästä aiheutuneita kuluja. Vuokranmaksu keskeytyy tässä tapauksessa käyttökelvottomuushetkellä.

Vahinkotapauksissa asiakkaan omavastuu on 200 euroa.

Kylmä/pakkaskontti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.