Forbon uusi Modul’up-mallisto kertoo teknisestä innovaatiosta. Modul’up on kestävä ja mittatarkka irtoasennettava vinyylilattia julkitiloihin. Koska mattoa ei tarvitse liimata, se on nopea ja helppo asentaa. Modul’up voidaan asentaa vanhojen pinnoitteiden päälle ja lattia voidaan ottaa käyttöön heti asennuksen jälkeen. Modul’up tarjoaa ihanteellisen lattiapäällysteratkaisun kiireellisiin kohteisiin, joka myös tukee kestävää suunnittelua. Se soveltuu sekä uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin terveydenhoitoalan laitoksissa, kouluissa, toimistoissa sekä asuinrakennuksissa.

Liimaton lattiaratkaisu säästää sekä aikaa että asennuskustannuksia. Modul’up voidaan myös irrottaa vaivatta sen käyttöiän loputtua ja toimittaa kierrätykseen.

Mallistoa on saatavana 2,0 mm ja 19 dB askelääntä vaimentavana versiona, joka alentaa tehokkaasti melua ja auttaa pitämään ympäristön viihtyisänä ja hiljaisena. Modul’up koostuu kauniista puu- ja kivikuoseista, joissa yhdistyy irtoasennettavan vinyylilattian hyödyt sekä luonnollinen ulkonäkö.

Committed to the Health of One -ohjelmamme myötä pyrimme luomaan parempia sisäympäristöjä ja irtoasennettava lattiapäällyste on tästä ensiluokkainen esimerkki. 19 dB:n askelääntä vaimentava vaihtoehto alentaa melutasoa ja tekee tilasta rauhallisemman ja miellyttävän. Liimaton asennus helpottaa työtä ja parantaa asentajan työskentelyolosuhteita.

Forbo Flooring Systems on osa maailmanlaajuista Forbo-konsernia, joka kuuluu johtaviin lattianpäällyste-, kiinnitys- ja kuljetinjärjestelmävalmistajiin. Suomessa Forbo tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman lattianpäällysteitä julkiseen ja yksityiseen käyttöön. Laadukkaissa linoleumi-, muovi-, tekstiili- ja sisäänkäynti lattianpäällysteissä yhdistyvät toimivuus, väri ja suunnittelu. Forbolta saa kaikkiin ympäristöihin sopivat ja kestävät lattianpäällysteet.

https://www.forbo.com/flooring/fi-fi/tuotteet/heterogeeninen-vinyyli/modul-up/bpbcor#anker

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.