NCC on sopinut LähiTapiolan Kiinteistövarainhoito Oy:n kanssa 12-kerroksisen asuinkerrostalon rakentamisesta Kirstinpuiston alueelle lähelle Turun keskustaa. Kesällä 2022 valmistuvaan As Oy Turun Kirstinpuiston Kruunuun tulee yhteensä 101 vuokra-asuntoa. Sopimuksen arvo on noin 11 MEUR. NCC on käynnistänyt kesän ja syksyn aikana useita asuinkerrostalohankkeita Turussa.

– Pääsemme aloittamaan vahvaan kasvuun lähtevän Kirstinpuiston rakentamista ensimmäisten joukossa. Kirstinpuiston Kruunu on kehitetty hyvässä yhteistyössä Ahti Investin kanssa, kertoo NCC:n toimialajohtaja Esa Lehmusvuori.

LähiTapiola on ostanut Ahti Investiltä kiinteistön, johon Kirstinpuiston Kruunu rakennetaan. Kohteessa panostetaan asukkaiden viihtyvyyteen ja yhteisöllisyyteen. Yksittäisissä asunnoissa ei ole omia saunoja, vaan ullakkokerrokseen tulee yhteinen saunaosasto ja maisematerassi. Iso piha-alue leikkipaikkoineen ja ulkokuntosaleineen tulee olemaan koko korttelin yhteisessä käytössä.

– LähiTapiola sijoittaa pitkäjänteisesti kasvukeskuksiin ympäri Suomea. Kirstinpuiston Kruunu sijaitsee vahvasti kehittyvällä alueella Turussa. Kohde täydentää loistavasti LähiTapiolan Mutkaton Koti -tarjontaa, jossa asukkaille tar-jotaan vastuullisesti toteutettuja, laadukkaita ja hyvin varusteltuja asuntoja parhailla sijainneilla, kertoo kiinteistösijoitusjohtaja Vesa Eskoli LähiTapiolasta.

Kirstinpuisto sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella. Matkaa rautatieasemalle on noin 800 m ja Turun kauppatorille parisen kilometriä. Kohteen rakentaminen on parhaillaan käynnissä.

– Kirstinpuiston Kruunun huoneistopinta-ala on yhteensä 3 852 neliömetriä. Kohteessa on erikoisuutena keskitetty ilmanvaihto sekä Luja-Superlaatasta tehtävä välipohjarakenne, johon on viety lattialämmitys sekä muuta talotekniikkaa, NCC:n hankekehitysinsinööri Elias Mäkelä kuvailee. 

Turussa käynnistetty useita asuinkerrostalohankkeita

NCC on käynnistänyt Turussa kesän ja syksyn mittaan useita asuinkerrostalokohteita kuten Vähäheikkilän Huvitus, KOy Satamaportti, As Oy Turun Harppuunan Meripoiju, Pryssinpiha sekä As Oy Turun Kirstinpuiston Kruunu. Urakoiden yhteenlaskettu summa on noin 50 MEUR ja hankkeissa valmistuu yhteensä 409 asuntoa.

– Turku on vahva kasvukeskus, joka kuuluu Suomen muuttovoittoalueisiin. Uudet asunnot kiinnostavat sekä asukkaita että sijoittajia, Lehmusvuori sanoo.

Lähde: News Cision

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.