Kevät on ollut haastava useimmille yrityksille, pietarsaarelainen maanmittausyritys Ostromap ei ole mikään poikkeus. Markkinatilanteesta huolimatta Ostromap on silti onnistunut kasvattamaan liikevaihtoaan ja jopa palkkaamaan lisää henkilökuntaa! Yritys juhli kesäkuussa 20. vuottaan, ja on tänä päivänä yksi johtavista maanmittausyrityksistä Suomessa. Yritys toimii kaikissa Pohjoismaissa.

Ostromap perustettiin kesäkuussa 2000, perustajina olivat JNT Pietarsaaressa sekä Stefan Hagmanin ja Ralf Tuorila.” Kun aloitimme, pääasiallinen tehtävämme oli kartoittaa ja dokumentoida johtoja ja kaapeleita Pietarsaaren alueella, johtokartta ylläpidettiin Xcity tietokannassa, nykyään nimeltään NIS. Kehitys maanmittausalalla on ollut hurja. On haastavaa pysyä mukana kehityksessä, onneksi meillä on tekniikasta kiinnostuneita ja sitoutuneita kavereita töissä. Heidän ansioistaan olemme paitsi pysyneet kehityksen kärjessä myös voineet laajentaa palvelutarjontaamme. Minusta on tärkeää myös antaa henkilökunnalle vapautta ja tilaa kehittyä. Tämä tekee meistä myös paremman mittauskumppanin kun työntekijöillä on osaamista ja valtuutus suoraan asiakkaan kanssa kentällä tehdä tärkeitä päätöksiä, sanoo Stefan Hagman

Henrik Aho osastopäällikkö Pohjois-Suomessa on samaa mieltä. Henrik arvostaa sitä vapautta, tietotaitoa ja niitä ura-mahdollisuuksia joita Ostromap tarjoaa. ”Kun aloitin Ostromapilla sain loistavan vastaanoton, ja tunsin heti että tässä on tiimi jossa haluan olla mukana”sanoo Henrik. “Juuri meidän työntekijöiden ammattitaidon ja sitoutumisen ansiosta voimme haastavasta tilanteesta huolimatta jatkaa tasaista kasvua. Siitä olen erittäin kiitollinen ja myös ylpeä”lopettaa Stefan.

Lähde: MyNewsDesk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.