Pitäjänmäessä alkaa elokuussa katu-urakka, jossa peruskorjataan Pitäjänmäentietä, Sulkapolkua ja Turkismiehentietä. Urakan aikana uusitaan katujen kuivatusta sekä parannetaan ulkovalaistusta. Lisäksi töiden aikana uusitaan liikennevalot.

Urakka käynnistyy 8. elokuuta 2022 alkavalla viikolla Sulkapolulta ja Turkismiehentieltä. Katuja ja niiden kunnallistekniikkaa täytyy uusia alueen asuntorakentamisen vuoksi. Rakentamisen tieltä joudutaan kaatamaan yksi puu.

Työt aiheuttavat tilapäisiä kaistamuutoksia kaduille. Lisäksi pysäköintipaikat poistuvat töiden ajaksi katualueelta koko urakka-alueen osalta. Myös kävelijät ja pyöräilijät ohjataan kiertoreiteille.

Väliaikaiset kulkureitit aidataan ja merkitään väliaikaisilla liikenteenohjausmerkeillä. Liikennejärjestelyt muuttuvat tarpeen mukaan työmaan edetessä.

Linja-autopysäkit säilyvät töiden ajan nykyisillä paikoillaan.

Rakentamisesta aiheutuu jonkin verran melua. Töitä tehdään arkipäivisin pääsääntöisesti kello 7–18 välillä. Vanha asfaltti jyrsitään pois yöaikaan 2–3 yönä. Yötöiden päivämäärä ei ole vielä tiedossa.

Tavoitteena on, että työt loppuvat 28. lokakuuta 2022 mennessä. Urakoitsijana toimii VRJ Etelä-Suomi Oy.

Lähde: Helsingin kaupunki & STT


Muuta luettavaa muualta

Urheilusta ja sen seuraamisesta

Muistatko vielä Tukholman Globenin, se on nykyään Avicii Areena. Tai mitä tapahtui juuri Lahdessa, kun Red Bull juoksutapahtuma valtasi Lahden suurmäen? Nykyään tapahtumia on entistä enemmän ja valikoimat sen kun laajenevat – kiitos pitkälti aikuisten lisääntyvän vapaa-ajan ja nousseen elintason. Vai olisiko sittenkin Golf se sinun valintasi, ja sitä auttamassa ovat sitten erilaiset Golf-videot. Tässä kaikessa kehityksessä ja lisääntyneessä tarjonnassa myös vastuullisuus (sustainability) on noussut aivan uusiin otsikoihin.

Mikä on urheiluauto tarkalleen?

Urheiluauto on autotyyppi, joka on perinteisesti yleensä 2-paikkainen mutta nykyään usein myös 4-ovinen, joka suunniteltu suorituskykyiseksi sekä ajotuntumaltaan hyväksi.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.