Habo julkaisee kahdeksan uutta painiketta, joista kuusi on ruostumatonta terästä ja kaksi messinkiä.

Uutuudet ovat päässeet hyvin alkuun, sanoo tuotepäällikkö Mathias Flodin.

Painopiste on ruostumattomassa valikoimassa. Kaikki on valmistettu 304-teräksestä, joka on tavallinen ruostumattomien painikkeiden materiaali. Habolla on myös 316- sarja, joka on myös haponkestävä erityisen vaativien ympäristöjen tarpeita varten.
Uudet ruostumattomat painikkeet ovat Boston, Atlanta, Detroit, Chicago ja Orlando. Detroit on tarkoitettu ulko-oveen, kun taas muut ovat sekä sisä- että ulko-oville. Kaikissa ulko-ovenpainikkeissa on kaksoistoimiset palautusjouset, joiden ansiosta ne soveltuvat myös kolmipistelukitukseen ja niiden jännitys pysyy ajan kuluessakin.
Suunnittelu on tyylikästä, yksityiskohdat keskipisteenä. Orlando erottautuu ruostumattomasta valikoimasta selkeällä kartanotunnelmalla.
Siihen kuuluu myös kaksi uutta sisäoviin tarkoitettua messinkipainiketta. Ne on kehitetty perinteisestä A383-painikkeesta, joka on nyt saanut modernin seuraajan. Habo vie designin vielä askelen pidemmälle messinkisellä hylsyllä ja huippuunsa hiotulla muotoilulla.
Lexingtonin hylsyssä on tiivis ruutukuvio, jollaisia nähdään usein työkalujen kahvoissa. Wimbledonin hylsyssä on pitkittäiset urat. Molemmista on saatavana kaksi ulkokäsittelyä, kromi ja kiillotettu messinki, ja niiden mukana toimitetaan avainkyltit.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.