Induktioliedet ovat suosittu valinta monestakin syystä. Niiden moderni tyyli sopeutuu erinomaisesti kaikkiin keittiöihin, ne ovat nopeampia kuin kaasuliedet (kestää n. vain minuutti lämmittää kattilallinen vettä), ja ne säästävät huomattavasti energiaa. Olemme lisänneet kasvavaan induktioliesi mallistoomme paljon uusia tuotteita kuten 60cm Multizone SI2M7643B, 90cm Flexi4zone SI1F7955B sekä Multizone SI2M7953D, joissa kaikissa löytyy uudistettua designia sekä jännittäviä uusia toimintoja.

Jokainen uusi keittotasomme tulee uudella intuitiivisella slide-säätöpaneelilla, joka on tyylikkään harmaa sekä erittäin helppokäyttöinen ja nopea. 14 tehokkuustasoa antavat sinulle mahdollisuuden säätää lieden lämpötila entistäkin tarkemmin. Taitavasti fasettihiottu etureuna takaa, että keittotaso istuu täydellisesti keittiötasoosi.

Auto Vent on yksi näistä uusista toiminnoista. Tämä fiksu järjestelmä antaa sinun säätää liesituuletinta suoraan hellan välityksellä. Tämän toiminnon kautta kodinkoneet pystyvät “puhumaan” keskenään!

Kun haluttu lämpötila ja toiminto on asetettu lieteen, liesituuletin käynnistyy automaattisesti ja säätää imutehon juuri sopivaksi ilman, että joutuisit säätämään sitä manuaalisesti.

Mallistostamme löytyy neljä erilaista liesituuletinta, joka sopivat yhteen liesien Auto Vent-toiminnon kanssa: 60cm integroitava KICGR52X, 90cm KICV90BL, T-muotoinen KICT90BL sekä vapaasti riippuva KICTIS90BL liesituuletin (saatavilla elo/syyskuussa 2018).

Smegille ympäristöystävällisyys on aina tärkeää ja siksi ECO-lämpötoiminto on myös yksi liesien uusista toiminnoista. ECO-lämpö tarjoaa sinulle mahdollisuuden valita kolmesta lämpöelementistä ainoastaan yhden, joka pitää alueen lämpimänä, jotta voit jatkaa ruoanlaittoa tai pitää lämpöalueen lämpimänä. Liesi ilmoittaa myös jälkilämmön, mikä takaa turvallisuuden keittiöösi. Liedessä on valittavissa myös ECO-off-toiminto, joka sulkee keittoalueen säädettyyn aikaan mennessä. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää jälkilämpöä ja siten alentaa turhaa energiankulutusta.

SI1F7955B-liedestä löytyy vasemmalta Flexi4zone, joka on jaettu neljään sektoriin, jotka voit säätää täydellisesti ruoanlaitto tarpeisiisi. Voit valita kolmen erilaisen asetuksen väliltä; kaksi kaksoisaluetta, kolmoisalue ja yksi suuri alue, jossa kaikki neljä sektoria luovat yhden suuren keittoalueen. Toiminnon ansiosta voit käyttää useita erikokoisia pannuja ja kattiloita samanaikaisesti. Flexi4zone tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden käyttää Flexi-lämpötoimintoa, joka jakaa alueen kolmeen etukäteen asetettuun lämpöalueeseen. Aseta pannu kuumalle etualueelle ja liu’uta se keskilämpöiselle keskialueelle ja myöhemmin siirrä se takana olevalle matalalämpöiselle alueelle.

Nämä fiksut toiminnot tekevät erinomaisten aterioiden valmistuksen keittiössäsi erittäin helppoa ja mukavaa! Liedet antavat sinulle modernin ja kätevän keittiön, jossa korkea tehokkuus yhdistyy erinomaisesti tyylikkääseen designiin!

Smeg on Italialainen kodinkoneiden valmistaja. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Guastallassa, lähellä Reggio Emiliaa maan pohjoisosassa.

Jo yli 60 vuoden ajan, Smegin kodinkoneet ovat olleet tunnettuja moderneina sekä elegantteina jokapäiväisen elämän ratkaisuina. Tämä juontaa juurensa muun muassa yrityksen käymään menestyksekkääseen yhteistyöhön maailmankuulujen arkkitehtien kanssa.

Smeg ei ole ainoastaan saavuttanut korkeaa asemaa kodinkoneiden alalla, vaan se on tunnettu myös liiketoiminnan ammattilaispiireissä. Foodservice- ruokapalvelu- sekä instrumenttiyksiköt ovat erikoistuneet suurten ravintoloiden/cateringpalveluiden laitteisiin sekä lääketieteen sähköisiin instrumentteihin.

Koska yhtiön yrityskulttuurissa kiinnitetään mahdollisimman suurta huomiota sekä tuotteiden laatuun, tekniikkaan että muotoiluun, tunnetaan Smeg Group globaalisti yhtenä ”Made in Italy”- standardien keskeisimmistä edustajista

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.