SRV toteuttaa Spondan toimitilahankkeen Vantaan Tikkurilassa

SRV ja Sponda Oy ovat allekirjoittaneet projektinjohtourakkasopimuksen Vantaan Tikkurilassa Väritehtaankatu 8:ssa sijaitsevan toimisto- ja liiketilakokonaisuuden toisen vaiheen rakentamisesta. Rakentaminen alkaa marraskuussa 2020, valmistelevia töitä on jo aloitettu.

Kyseessä on Spondan Väritehtaankatu 8 -hankkeen toinen vaihe, jossa toteutetaan vuonna 2018 valmistuneen toimitalon yhteyteen uusi näyttävä noin 4 000 neliön lisärakennus. Kuusikerroksinen rakennus tulee pääosin lääkärikeskuksen käyttöön, ja lisäksi rakennukseen tulee toimisto-, liike- ja ravintolatilaa. Kohde valmistuu vuodenvaihteessa 2021-2022.

”Projektinjohtourakalla toteutettava liike- ja toimitilarakennus, jossa pääkäyttäjänä on terveydenhuoltoon erikoistunut toimija, soveltuu erinomaisesti SRV:n työkantaan ja vahvistaa asemaa terveydenhuollon tilojen ja liiketilojen toteuttajana. Rakennustyön ja työmaan logistiikan vaikutukset keskellä vilkasta Tikkurilan asemanseutua edellyttävät hyvää yhteistyökykyä niin työmaan toteuttajilta kuin ympäristöltäkin”, sanoo SRV:n yksikönjohtaja Saku Kosonen.

Väritehtaankatu 8 sijoittuu Tikkurilan juna-aseman välittömään läheisyyteen. Tulevan toimistorakennuksen vieressä on myös Dixi-kauppakeskus monipuolisine palveluineen, bussiterminaali sekä runsaasti pysäköintitilaa.

”Lähdemme innolla toteuttamaan tätä keskeisellä sijainnilla olevaa hanketta SRV:n kanssa. Hankkeessa huomioidaan nykyaikaisen lääkäriaseman tavoitteet sekä hankkeen rajoitteet vilkkaassa ympäristössä”, sanoo Spondan projektipäällikkö Pasi Hämäläinen.

SRV:llä on aktiivinen rooli Tikkurilan kaupunkikeskuksen kehittäjänä. Parhaillaan SRV rakentaa alueella myös mittavaa asuinkorttelia Tikkurilan keskeisimmälle paikalle Vantaan kaupungintaloa vastapäätä, uuden kirkon kupeeseen.

Lähde: News Cision

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.