Byggmax on pohjoismainen rakennustarvikkeiden jälleenmyyjäketju, joka myy pääasiassa rakennus- ja remontointituotteita kuluttajille ja pienille yrityksille. Byggmax perustettiin vuonna 1993 Ruotsissa ja se on kasvanut nopeasti laajentuen myös muihin Pohjoismaihin, kuten Norjaan, Tanskaan ja Suomeen.

Byggmaxin valikoima sisältää muun muassa erilaisia rakennustarvikkeita, kuten puutavaraa, kipsilevyjä, eristystä, lattia- ja seinäpinnoitteita, sekä työkaluja ja maaleja. Yrityksen liiketoimintamalli perustuu alhaisiin hintoihin ja yksinkertaiseen logistiikkaan, joka mahdollistaa tuotteiden nopean saatavuuden asiakkaille.

Byggmaxin tavoitteena on tarjota asiakkailleen helppo ja edullinen tapa hankkia tarvitsemansa rakennus- ja remontointituotteet. Yritys on kasvanut nopeasti ja on nykyään yksi Pohjoismaiden johtavista rakennustarvikkeiden jälleenmyyjistä.

Byggmax avaa myymälän Kaarinaan huhtikuussa 2023

Byggmax vahvistaa avaavansa uuden myymälän Kaarinan Krossiin osoitteessa Laasmäenkatu 4. Myymälän arvioidaan avaavan ovensa ensimmäisen kerran huhtikuun viimeisellä viikolla. 

– Olemme pitkään etsineet sopivaa sijaintia Byggmax -myymälälle Kaarinan alueella, ja olemme äärimmäisen innoissamme, kun tämä vihdoin tapahtuu. Jatkossa Kaarinan paikalliset kodinkunnostajat ja Turun saaristoon suuntaavat mökkiläiset pystyvät hankkimaan rakennustarvikkeensa kätevästi ja edullisesti Byggmaxista, toteaa Byggmaxin aluepäällikkö Rainer Sundkvist

Uusi myymälä aukeaa Krossin kauppa-alueelle ja työllistää noin kuusi henkilöä. Liike rakennetaan Byggmaxin uusimman myymäläkonseptin mukaisesti. Tilava drive-in piha mahdollistaa nopean ja helpon itsepalvelun.

– Olemme todella ylpeitä uudesta myymäläkonseptistamme, jossa perinteisten rakennustarvikkeiden kuten puu- ja levytavaran lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman pintamateriaaleja kuten lattioita ja maaleja, kommentoi Byggmaxin maajohtaja Aleksi Virkkunen

Byggmax tarjoaa myös yli 20.000 tuotteen verkkokaupan valikoiman, jotka saa tilattua kotiin toimitettuna tai muutamalla klikkauksella myymälään noudettavaksi.

Byggmax palvelut

Byggmax tarjoaa asiakkailleen useita erilaisia palveluita. Näitä palveluita ovat muun muassa:

  1. Verkkokauppa: Byggmaxin tuotteita voi ostaa helposti verkkokaupan kautta. Verkkokaupasta löytyy laaja valikoima rakennustarvikkeita ja muita tuotteita, joita voi tilata suoraan kotiin tai noutaa lähimmästä Byggmax-myymälästä.
  2. Toimituspalvelu: Byggmax tarjoaa toimituspalvelun, joka mahdollistaa suurempien ja painavampien tuotteiden toimittamisen asiakkaille suoraan kotiin. Toimituspalvelu on kätevä erityisesti silloin, kun ostettavat tuotteet ovat hankalia kuljettaa itse.
  3. Noutopalvelu: Byggmaxin myymälöistä voi noutaa verkosta tilattuja tuotteita tai ostaa tuotteita suoraan myymälästä. Myymälöistä löytyy myös asiantuntevaa henkilökuntaa, joka auttaa tarvittaessa tuotteiden valinnassa ja antaa vinkkejä niiden käyttöön.
  4. Leikkauspalvelu: Byggmaxin myymälöissä on mahdollista saada tiettyjä tuotteita, kuten puutavaraa, leikattua tarvittavan mittaiseksi. Leikkauspalvelu helpottaa erityisesti kotiremontoijan arkea, sillä tarvitsevan kokoiset materiaalit ovat helpommin saatavilla.
  5. Asennuspalvelut: Byggmax tarjoaa myös asennuspalveluita, jotka sisältävät muun muassa keittiöiden, kylpyhuoneiden ja lattian asennusta. Asennuspalvelut ovat käteviä erityisesti silloin, kun haluaa varmistaa, että remontti toteutetaan ammattilaisen toimesta.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.