Aurinkoisen kesän jälkeen syksy saapui pimeänä hetkessä ja lämpötilatkin tipahtivat alle 10 asteen Etelä-Suomessa ja pohjoisessa satoi ensi lumi. Tässä vaiheessa on useimpien työmaiden ja rakennusporukoiden aika miettiä kesävaatteiden laittamista kaappeihin ja lämpimien vaatteiden kaivamista esille – tai uusien tilaamista ajoissa. Lohjalainen mainosteippaamo OmaLogo Oy toimittaa yrityksille jo pienissäkin erissä työvaatteet huomioväreissä firman logoilla merkattuna.

Joskus meille tulee asiakas ovesta sisään kertoen että hän haluaisi ensi viikoksi työntekijöille uudet talvitakit ja selkään firman logon, mutta logoa ei ole sähköisessä muodossa. Silloin me teemme asiakkaalle joko kokonaan uuden logon tai voimme päätyä kirjoittamaan yrityksen nimen jollakin kirjasintyylillä (mikä asiakkaalle on mieluinen) takin selkään ja usein myön rintapieleen. Toimitusajat vaihtelevat viikosta kahteen, joskus jopa neljään viikkoon, riippuen minkälaisia vaatteita asiakas toivoo, kertoo OmaLogo Oy:n Kari Oksanen.

Mainosteippaamo OmaLogo luottaa vaatteissa pääosin kahteen päätoimittajaan jotka ovat SkyPro ja DC-Collection.

Nämä kaksi toimittajaa täydentävät toisiaan ja useimmiten löydämme asiakkaalle soveltuvat vaatteet näiden kahden tarjonnasta. Jos sitten näistäkään ei löydy, on yrityksellä muitakin yhteyksiä, joiden kautta voidaan sitten kysellä erikoisempia tarpeita, kertoo Oksanen.

Yrityksen omilla logoilla ja nimillä merkatut työvaatteet eivät maksa käytännössä yhtään sen enempiä kuin ilman merkkauksia olevat. Merkatut työvaatteet sen sijaan antavat yrityksestä paremman imagon kuin merkkaamattomat. Työvaatteiden valikoimistamme löytyy useita eri työntekoon soveltuvia vaatteita. Työvaatteet suojaavat ja tekevät työnteosta turvallisempaa – erityisesti työvaatteet, joissa on huomioväri. Profiloimalla työvaatteet saat yrityksellesi näkyvyyttä ja työvaatteeseen yksilöllistä ilmettä.

Huomiovaatteet ovat tärkeä osa henkilökohtaista suojausta, etenkin kun työskennellään hämärässä ja pimeässä. OmaLogosta saat firmallesi näkyvät vaatteet, huomiovaatteet, huomiohousut, huomiotakit, huomiopaidat, heijastinvaatteet, heijastintakit sekä huomioliivit vaikka lapsille.  Myös erilaiset palosuojatut työvaatteet löytyvät valikoimista.

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.