Kodikas, hengittävä ja jykevä hirsitalo on monen suomalaisen unelma. Finnlamellin aidosti muuttovalmiina toteutuksena unelmasta tulee totta helposti ja nopeasti.

Lähes kaikki talotoimittajat markkinoivat tänä päivänä muuttovalmiita koteja, mutta miten Finnlamellin markkinoima aidosti muuttovalmis hirsitalotoimitus eroaa muista?

– Meillä muuttovalmis tarkoittaa sitä, että voimme toteuttaa asiakkaan hirsitaloprojektin alusta loppuun yhdellä sopimuksella. Meillä on myös maarakennuspalvelu puuston raivauksesta tai vanhan rakennuksen purusta pihatöihin saakka. Oman taloprojektin hahmottaminen ja budjetointi on perheelle iso savotta, joka nostaa stressikäyrää. Moni ei esimerkiksi osaa budjetoida kokonaisuuteen kaikkia vaiheita pohja- ja pihatöineen. Stressikäyrä alenee, kun tietää, että Finnlamellilta muuttovalmiille hirsikodille saa pitävän hinnan ja varman muuttopäivän. Pankkikin arvostaa, kun asiakas voi esittää taloprojektille selkeän kokonaissuunnitelman ja budjetin, Finnlamellin Etelä-Suomen alueen myyntipäällikkö Elias Kortesalmi muistuttaa.

Lähtökohtana tontti ja asiakkaan unelmat

Muunneltavuus on toinen avainsana Finnlamellin muuttovalmiissa kotiprojektissa.

– Tontti on aina suunnitelman lähtökohta, mutta asiakkaan toiveet ja unelmat ovat yhtä tärkeässä roolissa. Hirsi on rakennusmateriaalina kiitollinen, sillä se mahdollistaa yksilöllisen suunnittelun. Näin asiakas saa hirsikodin, joka on muokattu omien toiveiden näköiseksi ja kokoiseksi pienintä yksityiskohtaa myöten.

Vakiona painumaton hirsi

Finnlamelli on hirsitekniikan edelläkävijä, jonka oma innovaatio, painumaton hirsi, on vakiona muuttovalmiissa taloissa ja saatavilla myös kaikkiin talopakettiratkaisuihin.

– Painumaton hirtemme on todella kilpailukykyinen ratkaisu, jota on kaivattu markkinoilla. Se on tutkitusti tiivis ja mittatarkka, ja mahdollistaa modernienkin rakennusten ilmeen esimerkiksi ohuine ikkunapielilautoineen. Hirsi tuo materiaalina kotiin myös ripauksen kodikkuutta ja lämminhenkisyyttä, vaikka tyyli olisi muutoin täysin moderni, myyntijohtaja Raimo Kuha lisää.

Teksti: Mia Heiskanen

 

Vaivattomin tie unelmiesi hirsikotiin tai valoisaan hirsihuvilaan www.finnlamelli.fi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.