Tulisijasta haaveilevat ovat jo useita vuosia unelmoineet pyöreästä varaavasta takasta ja nyt olemmekin vastanneet tähän tarpeeseen ja tuoneet markkinoille peräti kolme uutta kotimaista pyöreää tulisijaa!

Kaikissa Aulikeissa on ympäristöystävällinen ja tehokas Puupihi-polttotekniikkamme, jonka ansiosta palaminen on ainutlaatuisen näyttävää ja tunnelmallista. Suuret lasiluukut antavat maksimaalisen mahdollisuuden nauttia aidosta takkatulesta.

Tässä tiedotteessa kerromme lyhyesti uutuuksistamme. Tarkemmat tiedot tuotteista löytyy liitteistä sekä osoitteesta https://www.warmauunit.com/tuotteet/pyoreat-varaavat-takat/

Aulikki Kakluuni

Aulikki Kakluuni on nimensä mukaisesti kaakelipintainen kaunotar, jonka laadukkaan käsinvaletun kaakelipinnan väri on valittavissa useista eri värivaihtoehdoista. Kolmen perusvärin lisäksi tehtaalla on laaja erikoisvärivalikoima! Pyöreitä kaakeliuuneja ei ole markkinoilla juurikaan ja kotimaisena Aulikki Kakluunimme on lajinsa ainoa. Upea kaakelipintainen tulisija kerää ihailevia katseita vuodesta toiseen, Aulikki Kakluuni on luksusta arvostavan rohkean asiakkaan valinta.

Hinta (ovh) alkaen 7790 € + asennus ja toimituskulut

Aulikki Classic

Aulikki Classic on rouhealla laastipinnalla varustettu moderni tulisija. Tulisija näyttää sopusuhtaiselta pienessäkin tilassa, mutta on tyylikäs kiintopiste myös avarammassa tilassa. Yksinkertaista linjakkuutta etsivän asiakkaan nappivalinta!

Hinta (ovh) alkaen 3390 € + asennus ja toimituskulut

Aulikki Pönttöuuni

Aulikki Pönttöuuni on perinteinen pönttöuuni nykyaikaisella uudirakennuksessakin toimivalla polttotekniikalla! Tulisijan peltikuoren voi perusvärien lisäksi maalata millä tahansa RAL-värikartan värillä. Pönttöuunia myydään erityisesti korjausrakentamisen kohteisiin, sekä perinteisesti sisutettaviin uudisrakennuksiin.

Hinta (ovh) alkaen 4540 € + asennus ja toimituskulut

Puupihi-polttotekniikka ja korvausilmajärjestelmä

Kuten muutkin varaavat Warma-Uunit, myös Aulikki-mallisto on varustettu Suomen parhaalla polttotekniikalla! Puupihi-takat lämpenevät tehokkaasti pienellä puumäärällä ja ovat myös erittäin ympäristöystävällisiä. Vanhan puusyöpön vaihtaminen Puupihi-takkaan onkin näin ollen oikea ekoteko! Pieniruokainen polttotekniikka vapauttaa myös puunsäilytystilaa muihin tarkoituksiin.

Kun tulisijan varustaa korvausilmajärjestelmällä, paranee sen toimintakyky haastavassakin ympäristössä (esim. tiiviit koneellisella ilmanvaihdolla alipaineiseksi säädetyt tilat). Suosittelemme korvausilmajärjestelmää aina varsinkin uudisrakennuksiin.

Laaja ja monipuolinen mallisto

Me Warma-Uuneilla olemme tunnettuja monipuolisesta mallistostamme. Pyöreiden uutuuksiemme lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluu laaja mallisto varaavia tulisijoja suoralinjaisista takoista muotokaakeliuuneihin ja puuhelloihin, sekä mm. lämpöä varaavat kiertoilmatakat, huippuedulliset Valkea-mallit, sekä paljon muuta! Tutustu nettisivuihimme https://www.warmauunit.com/

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.