Jopa 54 000 Suomen kesämökeistä on sähköttömiä. Uusiutuvan energian sähköyhtiö Enefit lanseeraa nyt Mökkisähköt-tuotteen, joka tuo sähköt sinne, minne sähköverkko ei ulotu. Älykäs järjestelmä sopii kaikille ympäristöystävällisistä valinnoista ja omavaraisuudesta kiinnostuneille vapaa-ajan asujille.

Enefit Mökkisähköt on ympäristöystävällinen ja itsenäinen ratkaisu sähköjen hankintaan kesämökille tai mille tahansa asunnolle ilman sähköverkkoliittymää. Mökkisähköt-paketti koostuu aurinkopaneeleista ja akustoista sekä älykkäästä hallintajärjestelmästä säänkestävässä kaapissa.

Tuotteeseen kuuluu asennuspalvelu asiantuntijoilta, ja käyttöönoton jälkeen Mökkisähköjen seuranta onnistuu helposti omalla älylaitteella. Näet laitteelta mm. aurinkopaneelien tuottomäärät, akkujen varaustason ja järjestelmän tilan.

Enefit Mökkisähköt tuo mukavuutta mökille ja vapauttaa siirtomaksuista

Sähköverkosta riippumaton Mökkisähköt on edelläkävijän omavarainen valinta. Järjestelmän hankkinut maksaa jatkossa vain omasta järjestelmästään sähkösopimuksissa tavallisesti mukana olevien siirtomaksujen sijaan.

– Enefit Mökkisähköt vapauttaa käyttäjänsä sähkön siirtomaksuista ja niiden hintojen muutoksista. Se on siis pidemmällä aikavälillä kustannustehokas tapa hankkia sähköt esimerkiksi vapaa-ajan asunnolle, Enefitin toimitusjohtaja Ville Pentti sanoo.

Enefit Mökkisähköt sopii erityisen hyvin kaikille, jotka haluavat tehdä ympäristöystävällisiä valintoja, mutta kaipaavat sähkön tuomaa mukavuutta. Mökkisähköjen avulla arjen helppoudesta ei tarvitse tinkiä mökkeillessäkään.

– Tehot riittävät mukavaan asumiseen. Mökkisähköt on älykäs uusiutuvan energian ratkaisu, ja se sopii kaikkialle, missä sähköä tarvitaan, kertoo Roland Murakas, Enefitin Off-grid-ratkaisujen tekninen asiantuntija.

Enefit Mökkisähköt on suunniteltu pohjoisen ilmastoon. Valikoimaan kuuluu kaksi järjestelmää: kesäkäyttöön suunniteltu sekä ympärivuotiseen käyttöön soveltuva. Kesämalli toimii täysin aurinkovoimalla eli varastoi aurinkopaneelien keräämän energian talteen. Ympärivuotisen käytön järjestelmään kuuluu lisäksi hiljainen generaattori. Se varmistaa, että sähköä riittää myös talven pimeydessä, kun akustoihin varastoitu aurinkoenergia on jo käytetty.

Tutustu tuotteeseen: www.enefit.fi/mokkisahkot

Enefit on mukana Kevätmessuilla Helsingin Messukeskuksessa 4.–7.4. Löydät meidät osastolta 7f29, OmaMökki -messujen puolelta.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.