Monesti uuden tuotteet alkuaskeleet tulevat mahdollisilta käyttäjiltä, joskus taasen insinöörit ja keksijät ovat vauhdikkaalla ajattelupäällä, mutta aina niitä uusia ideoita syntyy jostain.

Jotta ajatus pääsee tuotteeksi asti, on se mietittävä tarkkaan – suunniteltava alusta loppuun saakka ja useimmiten uusi tuote on yhtä kuin uusi projekti. Suunnittelutiimi tai suunnitteluyritys saa tehtävän annon alkaa tuotteen suunnittelu. Tilaajan voi olla jo kauan markkinoilla vaikuttanut suuryritys tai aivan uusi pieni startup, jolla on aivan uusia freesejä ideoita tulla markkinoille.

Erilaisia tarpeita komponenteille

Suunnittelu aloitetaan ja jossain vaiheessa suunnittelua tehdään myös kartoitusta mistä löytyisi eri komponentteja tulevaan tuotteeseen? Voi olla, että joka startup yrityksen vetäjistä on saanut idean, että tuotteessa pitää olla piirilevy, ja mielellään sellainen joka taipuu ja tarvittaessa jopa venyy tuotteen mukana! Useimmille projektiryhmille tämä voisi olla painajaismainen toive, mutta onneksi tällaisia piirilevyjä on jo saatavilla.

Lohjalainen Complink edustaa Suomessa ja Pohjoismaissa erilaisia komponentteja teollisuuden ja valmistajien tarpeisiin. Complinkillä on tuoteportfoliossa myös taipuvia ja venyviä erikoispiirilevyjä, juuri tällaisiin uudenlaisiin ideoihin ja uudenlaisiin tuotteisiin.

Suunnitteluryhmien projektitarpeisiin

Projektiryhmän lopullinen tuote voi olla niin tehdaskäyttöön tai yksityisen ihmisen käyttöön, mutta mikäli komponenteissa tarvitaan sellaisia, joita oikeasti on saatavilla, Complink voi auttaa siinä.

Emme ole ottaneet omaan tuotevalikoimaamme mitään tuotetta tai komponenttia, mikä ei tällä hetkellä olisi saatavilla. Onhan tuolla markkinoilla paljon ”tulossa pian” komponentteja, mutta sellaisten kanssa, emme voisi oikeasti palvella asiakkaitamme, koska emme voisi olla varmoja todellisista toimitusajoista, kertoo Complink Oy:n Petri Järvinen

Projektissa voi olla tarve yksittäiseen testikappaleeseen tai protoversion tekemiseen ennen varsinaista tuotantoa, ja tähän tarpeeseen Järvinen pystyy oman yrityksen edustusten avulla vastaamaan.

Me olemme erikoistuneita monen erityyppisen piirilevyn kanssa toimimisesta ja meillä on kokemusta laajalti erilaisista projekteista ja mielellämme autamme asiakkaitamme (niin olemassa olevia kuin uusia) löytämään sen parhaan vaihtoehdon omaa tuotantoa ajatellen, kertoo Järvinen.

 

Suurlohjankatu 20 V 5
FI- 08100 LOHJA

Puh. (010) 387 2000

Petri Järvinen
mobiili+ 358 (0)40 7318083

Pipsa Jauhiainen
mobiili: + 358 (0)400 534 570

Sähköposti: etunimi@complink.fi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.