Kesää on vielä jäljellä, ja aurinkoisina päivinä kerrostaloasuntojen parvekkeet kutsuvat viettämään kesäpäivää. Viihtyisä ja hyvin sisustettu parveke on mukava paikka esimerkiksi päiväkahvien juomiseen. Verkkokauppa Preeco.fi myy monet edulliset parvekekalusteet miellyttävää sisustamista varten.

Parvekesetti parantaa parvekkeen ilmettä välittömästi

Ensimmäisenä parvekkeelle kannattaa tietysti hankkia pöytä sekä tuoleja. Pienen pöydän ja kahden tuolin parvekesetti on helppo ja yksinkertainen ratkaisu esimerkiksi juuri kahvihetkiä varten. Parvekesetin hankinta tekee pienestäkin parvekkeesta jo huomattavasti viihtyisämmän.

Preecon valikoimassa on useita parvekesettejä, joihin sisältyy pieni pöytä sekä kaksi tuolia: esimerkiksi COMO-parvekesetti on hyvä ja halpa valinta. Tyylikäs muotoilu ja laadukas, teräksinen rakenne tekevät
tästä setistä siistin ratkaisun. Halpa hinta on kirsikkana kakun päällä. Hieman kalliimmalla Preecon valikoimasta löytyy useita kangaspäällysteiset tuolit sisältäviä settejä, jotka tekevät parvekkeella istuskelusta aina vain mukavampaa.


Parvekesohva on mukava lisä tilavalle parvekkeelle

Jos parveke on suuremman kokoinen, on parvekesohva erinomainen lisä sen sisustukseen. Preecon laajassa valikoimassa on useita ulkosohvia, jotka ovat kestävistä ja helppohoitoisista materiaaleista tehtyjä.

Esimerkiksi ADELE-ulkosohva on käytännöllinen valinta. Tukevan teräsrakenteensa lisäksi sohva on valmistettu polyrottingista, joka on kestävää eikä vaadi suurempaa huolenpitoa. Lian ja siitepölyn voi pestä yksinkertaisesti vedellä pois.

Lämpötila- ja kosteusvaihtelut eivät myöskään hetkauta tätä kätevää
materiaalia. Sohvan kokonaisuuden kruunaa mukavat tyynyt, jotka tekevät sohvasta miellyttävän paikan
viettää päivää.


Riipputuoli on paikka rentoutumiselle

Jos parvekkeelle kaipaa lisäväriä perinteisten pöydän, tuolien ja sohvan lisäksi, voi riipputuoli olla sopiva hankinta. Tämä hauskan näköinen riipputuoli telineellä varustettuna tekee parvekkeesta elävämmän näköisen, ja tarjoaa mukavan paikan löhöilyyn.

Riipputuolimme on valmistettu polyrottingista samoin kuin monet sohvammekin, joten se on varsin helppohoitoinen ja säänkestävä. Teräksinen runko antaa tuolille tukevan rakenteen, ja tuolin riippumiskorkeutta voi säätää helposti ketjusta, jossa se roikkuu. Tämä riipputuoli on loistava kaluste vaikka kirjan ääressä rentoutumiseen, ja Preecon valikoimasta löytyy laajasti muitakin parvekekalusteita.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.