YIT käynnisti useita asuinkerrostalohankkeita huhti-kesäkuun aikana Suomessa. Käynnistyneistä hankkeista suurimmat ovat Tampereen Rantakaari, Helsingin Karikukko, Espoon Neptunus, Helsingin Kuninkaanpolku ja Turun Villenpuisto III. Näiden hankkeiden arvo on yhteensä yli 95 miljoonaa euroa. Asuntojen aloituksen on kirjattu vuoden toisen neljänneksen tilauskantaan.

Tampereen Rantakaari sijaitsee Tampereen keskustan ja Näsijärven toisiinsa yhdistävän Ranta-Tampellan uudella asuinalueella. Kohteen arvo on yli 28 miljoonaa euroa, ja sinne valmistuu noin 80 asuntoa loppuvuodesta 2020.

Helsingin Karikukko sijaitsee Lauttasaaressa Myllykallion luontoalueen kupeessa. Kohteen arvo on yli 25 miljoonaa euroa. Yhtiöön valmistuu yli 40 asuntoa alkuvuodesta 2021.

Espoon Neptunus rakennetaan Kivenlahteen Marinrannan merellisiin maisemiin. Kohteen arvo on noin 20 miljoonaa euroa, ja sinne valmistuu yli 60 asuntoa loppuvuodesta 2020.

Helsingin Kuninkaanpolku sijaitsee Kuninkaantammen alueella Helsingin keskuspuiston välittömässä läheisyydessä. Kohteen arvo on yli 12 miljoonaa euroa. Yhtiöön valmistuu lähes 50 asuntoa keväällä 2021.

Turun Villenpuisto III sijaitsee Vasaramäessä ja on viimeinen kortteliin valmistuva kerrostalo. Kohteen arvo on noin 10 miljoonaa euroa, ja sinne valmistuu lähes 50 asuntoa syksyllä 2020.

Lisäksi YIT on allekirjoittanut sopimuksen asuntokohteen myymisestä LähiTapiolalle. As Oy Kuopion Klaara sijaitsee Kuopion keskustassa ja siihen valmistuu 74 asuntoa. Kohteen rakentaminen aloitettiin kesäkuussa 2019 ja sen on määrä valmistua elokuussa 2020. Kauppa arvo on noin 12 miljoonaa euroa, ja se kirjataan vuoden toisen neljänneksen tilauskantaan.


Katso myös Ykkös-Lohjan asumiseen sekä kotiin liittyviä juttuja!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.