KHHK-palvelut Oy on Janne Turusen kahdeksan vuotias yritys, joka on tehnyt vuosien varrella monet aidat, portit, kaiteet jne, niin pieniin kuin isoihinkin kohteisiin.
Yritys myös huoltaa jo aiemmin asennettuja aitoja ja portteja.
– Teemme myös viherrakentamistaja meiltä saat myös lasten leikkipuistot vaikka avaimet käteen periaatteella, kertoo Janne.
– Päätuotteemme eli aidat ja portit ovat meidän omaa maahantuontiamme ja siksi voimme toimittaa aidan kuin aidan, aivan yhtä hyvin omakotitalon tontin ympärille, koirapuistoon tai vaikka armeijan alueen rajaksi.

Kaikenlaisia aitoja

KHHK-palvelut Oy toimittaa niin panssariverkkoaidat, kuin 3D-ja 2D-elementtiaidat sekä metalliaidat ja portit aitoihin.
– Jos olet kotonasi tai yrityksessäsi aitaa vaille, kannattaa joko soittaa meille tai vaikka piipahtaa Facebook-sivullamme, jonne olemme pyrkineet kuvaamaan aitatyömaitamme laidasta laitaan.

Jokainen työmaa on erilainen

– Jokainen aitatyömaa on erilainen ja siksi jokainen työprojekti käsitellään yksilöllisesti. Toimitukset tehdään joustavasti ja tarjouspyyntöihin vastataan nopeasti.
– Toimintavuosiemme aikana olemme toteuttaneet niin pieniä kuin isompia aitaprojekteja, yksikään työ ei ole liian pieni.

Leikkipuistot ja
eläintarhat

Teemme leikkipuistot tarvittaessa alusta loppuun – avaimet käteen periaatteella: maa-ainekset, pohjatyöt, leikkivälineiden hankinta, leikkivälineidenasennus ja huolto, aitaukset sekä portit – rakennamme koirille ja lemmikeille niin pienemmät kuin isommatkin aitaukset ja puistot.
– Projektissa päästään alkuun, kun otat meihin yhteyttä esimerkiksi kotisivujemme lomakkeen kautta ja me vastaamme tarjouksella tai vastaamalla kysymyksiinne.
– Toimittamamme aidat ovat turvallisia ja niiden turvallisuusluokitukset yltävät tarpeen niin vaatiessa armeijatasolle.

KHHK-palvelut Oy
puh. 0400 208 737
info@aitaa.fi
www.aitaa.fi

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.