Aulis Lundell Oy investoi viime vuonna voimakkaasti Liune-tuotteiden tuotantoautomaatioon. Uudistus on mahdollistanut aiempaa suuremmat toimituserät ja yhtiö on solminut YIT Suomi Oy:n kanssa toimitussopimuksen.

Seinän sisään liukuva Liune-väliovi syntyi jo 12 vuotta sitten tarpeesta luoda lisätilaa yhä kompaktimmiksi käyviin asuntorakentamisen uudiskohteisiin. Viime vuonna Aulis Lundell Oy investoi 0,6 MEUR Liune-ovien tuotantoautomaatioon ja teknologiaan. Tuotannon automaatio on mahdollistanut kapasiteetin kasvun ja aiempaa isommat toimituserät suurille rakennusalan asiakkaille.

– YIT:n kanssa solmittu sopimus on meille perheyhtiönä erittäin merkittävä ja se vahvistaa monivuotista luottamuksellista yhteistyötä. Yhteisenä tavoitteenamme on toteuttaa asiakkaille kustannustehokkaita ja toimivia tilaratkaisuja, toteaa Aulis Lundell Oy:n toimitusjohtaja Leena Lundell.

– Olemme kiinnostuneita asumisen innovatiivisista ratkaisuista ja luotettavista järjestelmistä, joilla voimme tarjota entistä parempaa asumisen laatua asiakkaillemme. Aulis Lundell Oy:n kanssa solmittu sopimus vastaa hyvin tähän tarpeeseen, vahvistaa YIT:n hankintajohtaja Jouni Hyötylä.


Kiinnostaako sinua harrastuksiin liittyvät aiheet? Katso ihmeessä myös harrasta.net sivuston aiheet!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.