Salvos CLT on maailman ensimmäinen täysin valmiina toimitettava vapaa-ajanrakennusmallisto, jonka
valtteja ovat ekologinen rakennusmateriaali sekä laadukkaan sisäilman varmistava valmistustapa.

Vapaa-ajan rakentamisen edelläkävijä Salvos Finland Oy esittelee 12.-15.4.2018 Helsingissä järjestettävillä Kevätmessuilla täysin uudenlaisen valmisrakentamisen konseptin. Ristikkäin liimatuista puulevykerroksista koostuvasta ekologisesta CLT-massiivipuusta (Cross Laminated Timber) rakennettu Salvos CLT on ensimmäinen valmiiksi rakennuksiksi kehitetty mallisto ja se sisältää yhdeksän erilaista vapaa-ajan rakennusta. Kaikki Salvos CLT -malliston minimökit, aitat, kesäkeittiöt ja grillikatokset on valmistettu sisätiloissa elementeiksi, joten ne tarjoavat käyttäjilleen sisäilmaongelmista vapaan ympäristön vapaa-ajan viettoon ja rentoutumiseen. ”Olemme todella ylpeitä Salvos CLT -mallistosta, joka vie rakentamisnopeuden kokonaan uudelle tasolle”, Salvos Finland Oy:n toimitusjohtaja Joni Koskelo toteaa. ”Perinteisen materiaalin ja rakennusosaamisen parhaat ominaisuudet yhdistyvät CLT-mallistossa moderniin ympäristö- ja terveysnäkökulmat huomioivaan valmistustapaan sekä tämän päivän kuluttajien arvostamaan vaivattomuuteen aivan ainutlaatuisella tavalla.”

Perinteinen perheyritys ja hirsirakentamisen edelläkävijä

Vapaa-ajan rakentamisen markkinajohtajaksi jatkuvan innovatiivisen tuotekehityksen kautta määrätietoisesti tähtäävä Salvos Finland Oy on pohjoispohjalainen perheyritys, joka on tunnettu jo pitkään laadukkaista hirsituotteistaan. Yritys on erikoistunut toteuttamaan muutto- ja käyttövalmiita hirsimökkejä, -saunoja sekä -aittoja, jotka ovat moduulirakenteensa ansiosta muokattavissa yksityiskohtia myöten asiakkaan toiveiden mukaiseksi. Kaikkien rakennusten toimitus sekä kokoaminen sujuvat vaivattomasti ja monista alan toimijoista poiketen Salvos huolehtii tarvittaessa myös rakentamisen pohjatöistä aina mökkitontin raivaamisesta lähtien – asiakkaille on siis tarjolla todellinen avaimet käteen -ratkaisu. CLT -malliston tavoin kaikki Salvoksen hirsituotteet on valmistettu tehtaalla sisätiloissa hyvän sisäilman varmistamiseksi ja ympäristötekijät on huomioitu valmistusprosessin kaikissa vaiheissa.

Suurosastolla esillä koko laaja tuotevalikoima – tervetuloa tutustumaan!

Vahvasti alan suurimmassa kotimaisessa tapahtumassa näyttäytyvä Salvos lanseeraa Kevätmessujen aikana useita uusia tuotteita ja yli 450 neliömetrin kokoisella osastolla on laajan hirsirakennustuotevalikoiman lisäksi esillä sekä kodin ja kesämökin piharatkaisuihin erikoistuneen pihatukku-tuoteperheen että siirrettävän kuljetusalustan päälle rakennettavia saunoja ja kylpykeskuksia sisältävän saunavaunut- malliston tarjonta. ”Haluan toivottaa kaikki laadukkaan vapaa-ajan vietosta kiinnostuneet lämpimästi tervetulleiksi vierailemaan osastollamme ja tutustumaan niin valmisrakentamisen uusimpiin tuuliin kuin myös perisuomalaisiin kesämökki- ja saunaunelmiin ”, Salvoksen liiketoiminnanjohtaja Samuli Romppainen kehottaa.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.