Uuden M12 FUEL™ SURGE™ -iskevän ruuvinvääntimen melutaso on vain puolet verrattuna tavanomaisiin iskeviin ruuvinvääntimiin.

SURGE™ ON MARKKINOIDEN ENSIMMÄINEN 12V KOMPAKTI ISKEVÄ RUUVINVÄÄNNIN. FLUID-DRIVE™-TEKNIIKKA PUOLITTAA MELU- JA TÄRINÄTASON VERRATTUNA TAVALLISIIN ISKEVIIN RUUVINVÄÄNTIMIIN. LISÄKSI SE SÄILYTTÄÄ HUIPPUVÄÄNTÖMOMENTIN PIDEMPÄÄN.

Milwaukee® on aina ollut kiinnitystekniikan suunnannäyttäjä. M18 FUEL™ SURGE™ -ruuvinvääntimen matala melu- ja tärinätaso parantaa käyttökokemusta. Siitä huolimatta työkalu kiinnittää pienen ja keskikokoisen halkaisijan kiinnittimiä yhtä nopeasti tai jopa nopeammin kuin tavalliset iskevät ruuvinvääntimet”, Milwaukee® Trade Product Manager Henrik Nielsen sanoo.

M12 FUEL™ SURGE™ -iskevän ruuvinvääntimen lanseerauksen myötä uskomaton tekniikkamme saapuu myös M12™-tuotevalikoimaan. M12 FUEL™ SURGE™ sopi täydellisesti nykyisille ja tuleville M12™-käyttäjille, jotka kiinnittävät paljon pienen halkaisijan kiinnikkeitä tai tekevät paljon huoltotöitä”, Henrik Nielsen sanoo.

Uuden M12 FUEL™ SURGE™ -iskevän ruuvinvääntimen melutaso on vain puolet verrattuna tavanomaisiin iskeviin ruuvinvääntimiin, minkä ansiosta se soveltuu erinomaisesti hiljaisuutta edellyttäviin paikkoihin, kuten ylläpitotöihin käytössä olevissa toimistorakennuksissa. Ylimääräisenä sen käyttö ei myöskään vaaranna käyttäjän kuuloa.

Pienikokoinen laite soveltuu erinomaisesti työskentelyyn ahtaissa paikoissa. Se kulkee kätevästi työkaluvyössä tai repussa.

SURGE™-iskevän ruuvinvääntimen matala tärinätaso helpottaa laitteen hallintaa ja vähentää laitteen käytön aiheuttamaa rasitusta. Ainutlaatuinen hydraulinen FLUID-DRIVE™-mekanismi korvaa tavallisissa ruuvinvääntimissä käytetyn perinteisen vasara-alasinmekanismin. Se tuottaa riittävästi sekä tehoa että vääntöä. Koska metalliosat eivät kosketa toisiaan, työkalu käy tasaisesti. Lisäksi melua ja tärinää esiintyy aiempaa vähemmän, ja työkalun vääntömomentti säilyy kilpailevia tuotteita pidempään.

Uusi työkalu kiinnittää ruuveja tietyissä käyttökohteissa tavallisia iskeviä ruuvinvääntimiä nopeammin. Jatkuva 50 Nm vääntömomentti varmistaa erinomaisen suorituskyvyn.

Muiden M12 FUEL™-tuotteiden tavoin uusi iskevä ruuvinväännin hyödyntää kolmea ainutlaatuista Milwaukee®-innovaatiota: hiiliharjatonta POWERSTATE™-moottoria, REDLITHIUM-ION™-akkua ja REDLINK PLUS™-elektroniikkaa. Siksi se on erittäin suorituskykyinen, kestävä ja pitkäikäinen.

Uusi M12™-iskevä ruuvinväännin on yhteensopiva alan laajimman pienikokoisen akkutyökalujärjestelmän kanssa. Tuotevalikoimassa on nyt yli 75 ammattilaistason akkutyökalua.

Lähde: MyNewsDesk


Tsekkaa myös harrasta.net sivuston aiheita!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.