MONIPUOLISESSA UUDESSA TYÖKALUSSA ON 4 ERIKOISRATKAISUA (10 MM ISTUKKA, 1/4″ KUUSIOKANTA, OFFSET-ISTUKKA JA KULMARUUVAUSPÄÄ). NE VOIDAAN KÄÄNTÄÄ 16 ERI ASENTOON, JOILLA SAAVUTETAAN VAATIVATKIN ASENNUSPAIKAT. MONITOIMISUUS YHDESSÄ TYÖKALUN KOMPAKTIN KOON JA PERÄTI 34 NM MAKSIMIVÄÄNNÖN KANSSA ANTAVAT KÄYTTÄJILLE VERRATTOMAN PÄÄSYN ASENNUSPAIKKOIHIN, TYÖKALUN HALLINNAN JA HYVÄN TUOTTAVUUDEN.

Siitä lähtien, kun M12™-järjestelmä julkaistiin vuonna 2008, tavoitteemme on ollut aina sama: toimittaa kompakteja ja kestäviä ratkaisuja, joilla pääsee ahtaisiin ja vaikeapääsyisiin paikkoihin ja korvata käsityökalut ja haastavat manuaaliset käyttökohteet. Pienestä koostaan huolimatta johtavat ratkaisumme eivät edelleenkään päässeet tiettyihin ahtaisiin paikkoihin etenkään asennustöissä ja käyttökohteissa, joita mekaniikka-, sähkö- ja putkiasennusurakoitsijat kohtaavat usein”, sanoo Milwaukee Toolin tuotejohtaja Henrik Nielsen.

Meidän piti kehittää M12™-järjestelmästämme entistäkin monipuolisempi, ja työkalujen suorituskyvyn ja hallittavuuden pitäisi olla niin hyvä, että niitä voitaisiin käyttää näissä kohteissa tuottavasti. Siten sai alkunsa M12 FUEL™ -asennusporakone!”, sanoo Henrik Nielsen.

Kukin työkalun neljästä liittimestä voidaan kääntää 16 eri asentoon, jolloin niitä voidaan käyttää lähes missä tahansa kulmassa.

  • Kulmaruuvauspää – Mahdollistaa tehokkaan kiinnittämisen tai poraamisen 90 asteen kulmassa, mikä antaa verrattoman pääsyn ahtaisiin paikkoihin.
  • Offset-istukka – Antaa täydellisen pääsyn ahtaisiin kulmiin eikä vahingoita tai naarmuta pintoja kiinnitystöissä.
  • 10 mm metalli-istukka- ja 1/4″ kuusiokoloistukka – Tuottavuus kasvaa, kun useammat poraus- ja kiinnitystehtävät voi tehdä tehokkaasti ja monipuolisesti.
  • 10 mm metalli-istukka-, 1/4″ kuusiokolo- ja Offset-istukka voidaan lisäksi kiinnittää kulmaruuvauspäähän, mikä parantaa monipuolisuutta ja työtehtävän suoritusta entisestään.

Työkalu on suunniteltu helpottamaan työtä ja parantamaan tuottavuutta. Takapään korkealle sijoitettu kahva helpottaa ahtaaseen paikkaan pääsyä ja työkalun hallintaa. Lisäksi työkalun yläpinta on tasainen, minkä ansiosta sen voi asettaa kiinni pintoihin, kun kohteeseen pääsy sitä edellyttää. Nämä ainutlaatuiset ominaisuudet yhdessä työkalun kompaktin koon ja keveyden kanssa helpottavat pääsyä vaikeisiin paikkoihin. Työkalun etuosassa on magneettinen kärkipidike sekä irrotettava vyöpidin.

Muiden M12 FUEL™ -tuotteiden tavoin uusi työkalu hyödyntää kolmea ainutlaatuista MILWAUKEE®-innovaatiota: hiiliharjatonta POWERSTATE™-moottoria, REDLITHIUM™-ION-akkua ja REDLINK PLUS™ -elektroniikkaa. Siksi se on erittäin suorituskykyinen, kestävä ja pitkäikäinen.

Hiiliharjaton POWERSTATE™-moottori tuottaa 1600 RPM ja 34 Nm, joten tehoa riittää runsaasti asennus- ja huoltokäyttöön.

Uusi M12 FUEL™ -asennusporakone on täysin yhteensopiva M12™-tuotevalikoiman yli 75 sähkötyökalun kanssa.

Lähde: MyNewsDesk


Tsekkaa myös e-urheiluun liittyvät aiheet kätevästi suoraan tästä!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.