GROHE tuo suositun Atrio-hanamallistonsa takaisin markkinoille. Mallistoon kuuluu yli 35 tuotetta, jotka ovat saatavilla kolmessa eri metallissa. Hanan kapeasta rakenteesta on riisuttu kaikki epäolennainen. Atrio-hanojen tavaramerkki on ajattoman tyylikäs, kolmihaarainen Ypsilon-käsikahva.

Tyylikäs muotoilu
Atrio-hanojen design rakentuu minimalistisesta muotoilusta, tasapainoisista mittasuhteista ja sylinterimuodoista. Atrio on ainoa hana, jonka putken halkaisija on sama koko sen mitalta. Sarjaan kuuluu yhteensä yli 35 tuotetta, jotka kaikki ovat saatavilla niin metallin, grafiitin kuin kromin värisenä. Kaikissa hanoissa on ergonomiset ja helposti kääntyvät kahvat, joilla kuuman ja kylmän veden sekoittaminen sekä vedenpaineen säätely on helppoa.

Tarkka teknologia
Tyylikkään muotoilun lisäksi Atrio-hanat edustavat laadukasta saksalaista teknologiaa. Kaikissa hanoissa on edistyksellinen GROHE-patruunateknologia ja -paineensäätelijä, jonka avulla vesi virtaa hanasta jatkuvalla ja tasaisella voimalla. Pesualtaissa käytettäviä hanoja on saatavilla yhden säätökahvan, yhden ulostulon ja kahden säätökahvan sekä kolmen ulostulon malleina, joista viimeisen voi asentaa joko pesualtaan pintaan tai sen yläpuolelle seinään.

GROHE on maailman suurin hanavalmistaja ja maailmanlaajuinen yritys, joka on omistautunut innovatiivisten kylpyhuone- ja keittiöratkaisujen valmistamiseen. Vuosikymmenten ajan GROHE on keskittynyt tärkeisiin yritysarvoihinsa – teknologiaan, laatuun, muotoiluun ja kestävään kehitykseen. Arvot kuvaavat GROHEn omistautumista ja kykyä luoda ennennäkemättömiä vesikokemuksia, jotka takaavat ”Pure Freude an Wasser” lupauksen täyttyvän jokaisen käytön kohdalla.

GROHEn tuotteet kantavat ylpeänä ”Made in Germany” -merkkiä, joka on jo vuosien ajan vahvistanut kuluttajien luottamusta yritystä kohtaan. Vain kymmenen vuoden aikana GROHEn suosio on huomioitu yli 280 design- ja innovaatiopalkinnolla sekä usealla korkealla sijoituksella Saksan suurien yrityksien kestävän kehityksen kategoriassa. GROHE on osa japanilaista LIXIL-yritystä, joka on saniteettituoteteollisuuden globaali markkinajohtaja.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.