Bravida ostaa suomalaisen Ab Hangö Elektriska – Hangon Sähkö Oy:n ja vahvistaa näin asemaansa Etelä-Suomen alueella.
Ostettavalla yrityksellä on 90 työntekijää ja sen liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa. 

Hangon Sähkö Oy tarjoaa sähkö- ja LVI-teknisiä kokonaisratkaisuja asiakkailleen Suomessa ja Ruotsissa. Merkittävä osa liiketoiminnasta koostuu service-palveluista.

Yritysoston myötä Bravidan asema Etelä-Suomessa vahvistuu entisestään.

Bravidalla on selkeä strategia kasvaa Suomessa. Yritysoston kautta meistä tulee entistä vahvempi kokonaisratkaisujen toimittaja Etelä-Suomen alueella. Hangon Sähkö Oy on hyvin toimiva yritys ja se on selkeästi johdettu. Nämä seikat antavat hyvän pohjan kehittää toimintaamme yhdessä, kertoo Mattias Johansson, Bravidan konsernijohtaja.

Hangon Sähkö Oy:n pääkonttori on Hangossa ja sillä on toimisto myös Billnäsissä. Yrityksellä on toimintaa myös Ruotsissa.

Haluan kehittää toimintaamme edelleen ja se on mahdollista Bravidan omistuksessa. Meistä tulee suurempia ja vahvempia yhdessä, sanoo Jörgen Henriksson, joka omistaa Hangon Sähkö Oy:n yhdessä Henry Holmgårdin kanssa.

Henry Holmgård jää eläkkeelle yritysoston myötä ja Jörgen Henrikssonista tulee Bravida Finlandissa yksikönjohtaja.

Tämä on Bravidan viides yritysosto Suomessa. Vuonna 2015 Bravida osti Peko-konsernin sekä Halmesvaara-konsernin. Tämän jälkeen Bravida on kasvanut Asentaja Groupin sekä Adison Oy:n yritysostoilla.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.