Tuusulan asuntomessujen varmasti eniten huomiota saaneessa kohteessa – upeassa Lumitiikerissä -säilytysratkaisut on tehty Elfan tuotteilla. Haastattelimme Petri Nylundia, joka perheineen asuu Lumitiikerissä ja kysyimme, miten Elfa onnistui säilytysratkaisujen toteutuksessa.
 
Miten tulit valinneeksi Elfan? Onko Elfa sinulle ennestään tuttu?
-”On jo aiempaa kokemusta – aiemmassa asunnossa vaatehuoneeseen hankittiin Elfat, kun etsittiin tehokasta, helppoa ja toimivaa säilytysratkaisua, jota pystyy myös muuntelemaan”, kertoo Petri.

Millainen mielikuva sinulla oli etukäteen Elfasta?-”Minulla oli kuva Elfasta tehokkaana ja toimivana säilytysjärjestelmänä, jota myös pystyy muuntelemaan. Takavuosina – ehkä 10 – 20 vuotta sitten – Elfan tuotteet olivat arkisen näköisiä, mutta nykyisin Elfan tuotteet ovat makean näköisiä – kauniita ja tyylikkäitä.
En tiennyt, että Elfan mallistossa on nykyään myös liukuovia – ne ovat minulle uutuus.”

Mukautuiko Elfa hyvin kotinne tarpeisiin?
-”Muuntui todella hyvin. Muutamiin kinkkisiinkin kohtiin löytyi Elfalta ratkaisu, kuten esimerkiksi tyttäremme vaatehuoneeseen. Vaatehuone on sijoitettu pääportaiden alle ja siinä on viistokatto.
Saimme kuitenkin sijoitettua sinne vaatetangon, kenkätelineen ja ulosvedettäviä koreja ja saimme näin koko noin 4 m2:n tilan fiksusti hyödynnettyä. Pojan vaatehuoneessa on haastava kaareva seinä, johon tehtiin Elfoilla kaksiosainen vaatesäilytysjärjestelmä.
Saimme säilytysratkaisumme juuri meille räätälöityinä.”

Löytyikö Elfalta kaikki tarvitsemanne säilytysjärjestelmiinne?
-”Kyllä löytyi kaikki tarvittava. Elfan edustajalta tuli kaiken lisäksi hyviä ehdotuksia. Minulla ei ole ikinä ollut noin monipuolista säilytysjärjestelmää varastossa ja kengillekin löytyi useita säilytysvaihtoehtoja.
Ei oma mielikuvitus riittänyt keksimään, mitä kaikkia Elfan valikoimista löytyisi. Ja tukeva työtaso oli vielä piste i:n päälle.”

Millä sanoilla kuvailisit Elfan säilytysjärjestelmiä?
-”Tehokkaat, näppärät, helpot muunnella tarpeen mukaan, tyylikkään näköiset.”

Suosittelisitko Elfoja ystävillesi?
-”Ilman muuta! 10:n arvoinen ratkaisu!”

Lähde: MyNewsDesk


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Kryptovaluutta muuttaa maksuliikennettä

Kryptovaluutta on digitaalinen valuutta, joka käyttää vahvaa salausta turvallisuuden takaamiseksi. Kryptovaluutat, kuten Bitcoin ja Ethereum, ovat muuttaneet maksuliikennettä merkittävästi viime vuosina. Ne tarjoavat nopeita ja edullisia tapoja lähettää rahaa ympäri maailmaa ilman perinteisten pankkien välitystä. Kryptovaluutan käyttö on edelleen suhteellisen uutta, mutta sen suosio kasvaa jatkuvasti ja sillä on potentiaalia mullistaa maksuliikenne tulevaisuudessa.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.