Pohjola Rakennus ja eQ:n asuntorahasto allekirjoittivat sopimuksen kolmesta asuntokohteesta 3.7.2020. Kaikkien kohteiden on määrä valmistua kesään 2022 mennessä.

Helsinkiin, Vantaalle ja Tampereelle suunniteltujen kohteiden rakentaminen alkaa porrastetusti tämän vuoden aikana. Kahden kohteen rakennustyöt alkavat heti ja kolmannen vielä myöhemmin tänä vuonna. Tuleviin kohteisiin rakentuu yhteensä 171 asuntoa.

”eQ:n kanssa sovittu portfolio on strategiamme mukainen kauppa ja erittäin positiivinen asia vallitsevaan tilanteeseen. Kaikki kohteet ovat osa laajempaa aluerakentamishanketta, joihin toteutamme itse suunniteltuja asuntoja eri tuotantomuodoilla. Asiat etenivät eQ:n kanssa erittäin jouhevasti ja tämä osoittaa, että meitä arvostetaan ketteränä ja luotettavana kumppanina”, Pohjola Rakennuksen varatoimitusjohtaja Miika Oksanen kertoo.

Kaikki neuvottelut käytiin kuluneen kevään aikana ja COVID19-tilanteen vuoksi ensimmäinen fyysinen tapaaminen kaupanteon puitteissa oli 3.7.2020. Pohjola Rakennuksen ja eQ Asuntojen solmimien kauppojen arvo on yli 30 miljoonaa euroa. Kaikki kohteet valmistuvat arviolta kesään 2022 mennessä.

”Pohjola Rakennus Oy:n kanssa sovittu portfolio on uuden toukokuussa perustetun asuntorahastomme ensimmäinen investointi. Kohteet sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla ja Tampereella hyvien palvelujen ja joukkoliikenneyhteyksien äärellä. Yhteistyö Pohjola Rakennus Oy:n kanssa on lähtenyt hyvin käyntiin ja toivomme sen jatkuvan tulevaisuudessakin”, sanoo sijoitusjohtaja Markus Pitkänen eQ Varainhoidosta.

eQ Asunnot sijoittaa asuntoihin Pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa. Rahaston sijoituskapasiteetti tulee olemaan yli 300 miljoonaa euroa, mikä mahdollistaa noin 1500 asunnon toteuttamisen.

Lähde: STT Info

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.