Asuntosäätiö ja YIT ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen 82 asumisoikeusasunnon rakentamisesta Helsingin Jätkäsaareen. Rakennustyöt aloitetaan elokuussa 2023 ja asuntojen on määrä valmistua huhtikuussa 2025.

Asuntosäätiö rakennuttaa uuden asumisoikeuskohteen Helsingin Jätkäsaareen osoitteeseen Atlantinkatu 8. Asumisoikeusasuntojen koot vaihtelevat yksiöistä tilaviin viiden huoneen asuntoihin, ja asuntojen keskipinta-ala on 55 m². Kuusi-kahdeksankerroksisen asuinkerrostalon katolle asennetaan aurinkopaneelit, ja katutasoon rakentuu liiketila.

”On hienoa päästä edistämään monipuolista asuntotarjontaa suositulla Jätkäsaaren alueella. Asumisoikeusasuntojen rakennuttaminen keskeiselle paikalle Helsingissä tukee strategiamme mukaista tavoitetta tarjota kestäviä ja kohtuuhintaisia koteja hyvien kulkuyhteyksien varrella”, sanoo Asuntosäätiön rakennuttamisjohtaja Turkka Keravuori.

82 asokodin kerrostaloon tulee monipuoliset varastotilat, pesula ja kuivaushuoneet, lajitteluhuone sekä terassillinen yhteissauna. Asukkaiden käyttöön tulee parkkihallissa sijaitsevat 39 autopaikkaa sekä 2 yhteiskäyttöautopaikkaa.

Kohteen suunnittelusta on vastannut Arkkitehdit NRT Oy.

Asuntojen haku Asuntosäätiön verkkopalvelun kautta: www.asuntosaatio.fi

Lähde: Asuntosäätiö
Kuva: Asuntosäätiö


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Viikko Horoskooppi – Tulevan Viikon Tähtisäde

Viikko horoskooppi on astrologinen ennustus tulevalle viikolle. Se perustuu horoskooppimerkkiisi ja planeettojen asentoihin. Horoskooppi tarjoaa vihjeitä rakkaudesta, urasta, terveydestä ja taloudesta. Se auttaa hahmottamaan mahdollisia tapahtumia ja haasteita sekä antaa vinkkejä, miten voit hyödyntää planeettojen vaikutuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Se on opas, joka tarjoaa inspiraatiota ja ohjausta viikon eri osa-alueille.

Mikael Granlund – Menestyvä jääkiekkoilija kansainvälisellä tasolla

Mikael Granlund on menestyvä suomalainen jääkiekkoilija, joka on tehnyt vaikutuksen kansainvälisellä tasolla. Hän aloitti uransa Suomen Liigassa ja nousi nopeasti nuorten maajoukkueisiin. Granlundin taidot ja älykäs peli-ilme huomattiin myös NHL:ssä, jossa hän edusti Minnesota Wildia ja Nashville Predatorsia. Hänet tunnetaan erityisesti upeasta ”Mikaelin maalista” vuoden 2011 MM-kisoissa. Granlundin lahjakkuus, luovuus ja peliäly tekevät hänestä arvokkaan pelaajan niin seuralle kuin maajoukkueellekin. Mikael Granlund ero aihe on noussut monen ihmisen mieleen.

Tehokkuutta edullisesti: Tutustu Samsung Galaxy A13 -puhelimeen

Koe sulava halpa suorituskyky ja loistava käyttökokemus Samsung Galaxy A13 -puhelimella, joka yhdistää edullisuuden ja laadun täydellisesti. Nauti upeasta 6,5 tuuman näytöstä, joka tarjoaa kirkkaat värit ja tarkan kuvanlaadun. Tehokas neliytiminen suoritin mahdollistaa sulavan sovellusten käytön ja multitaskauksen. Sisäinen tallennustila ja laajennettava muistikorttipaikka takaavat riittävästi tilaa suosikkisisältöjesi säilyttämiseen. Tartu tilaisuuteen ja hanki tämä huikea halpa puhelin, joka ei huuda hintalappuaan!

Oletko koskaan testannut nettisi nopeutta?

Internet nopeustesti on kätevä työkalu, jonka avulla voit mitata internet-yhteytesi nopeuden. Se mittaa sekä lataus- että lähetysnopeuden, antaen selkeän kuvan siitä, miten nopeasti voit ladata ja lähettää tietoja verkossa. Nopeustesti auttaa sinua varmistamaan, että internetyhteytesi toimii odotetusti ja tarvittaessa tunnistamaan mahdolliset ongelmat. Lisäksi se auttaa sinua valitsemaan oikeanlaisen liittymän tarpeisiisi, jotta voit nauttia saumattomasta ja nopeasta netinkäytöstä.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.