YIT on allekirjoittanut pitkän vuokrasopimuksen Helsingin Seudun Osuuspankin eli OP Helsingin kanssa sen toimintojen sijoittumisesta Tapiolaan rakennettavaan Tuultenristin toimistotaloon. 

OP Helsingin nykyiset Tapiolan henkilöasiakaskonttorin ja OP Koti Helsingin sekä Revontulenpuiston Espoon yrityspankin toiminnot siirtyvät Tuultenristin tiloihin. Osuuspankin sijainti Merituulentorilla, Tapiolan metroaseman sekä bussiterminaalin välittömässä läheisyydessä, mahdollistaa helpon asioinnin kaikille asiakkaille. Osuuspankin toiminnot sijoittuvat kahteen kerrokseen, ja tyylikkään valoisissa tiloissa viihtyvät niin asiakkaat kuin työntekijätkin.

Toimistotilat suunnitellaan älykästä ja innovatiivista kiinteistöteknologiaa hyödyntäen YIT:n Smart Building -konseptin mukaisesti. Ratkaisut perustuvat standardoituun tapaan käsitellä ja hyödyntää dataa kiinteistön elinkaaren kaikissa vaiheissa. 

Tuultenristiin valmistuu yhteensä 4 200 m² toimisto- ja palvelutilaa. Tilat noudattavat samaa muotokieltä asuntojen kanssa tarjoten laadukkaat, valoisat ja näyttävät tilat alueelle sijoittuville yrityksille. Toimitiloista avautuu avarat ja viihtyisät näkymät Merituulentorille ja Tuuliniityn yli Hakalehtoon. Toimisto ja -palvelutalo valmistuu keväällä 2023.

Tuultenristi-hanke koostuu kahdesta 12-kerroksisesta ja yhdestä yhdeksänkerroksisesta asuinkerrostalosta, yhdestä viisikerroksisesta toimistorakennuksesta sekä asuinrakennuksia palvelevasta paikoituslaitoksesta. 

Lähde: News Cision

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.