Norton Clipper lanseeraa uuden betoninhiertokoneen tunnuksella CT901 HP. Uusi hierrin on kestävä raskassarjalainen, joka on tarkoitettu keskisuurten pintojen, kuten asuntojen, kellareiden, toimistojen ja pienten liiketilojen lattioiden hiertämiseen.

CT901 HP on nelisiipinen, ja sen siipien halkaisija on 900 mm (950 mm suojus mukaan luettuna). Hiertokone on suunniteltu erityisesti ammattilaisille, jotka viimeistelevät asuntojen ja liiketilojen betonilattioita. Norton Clipper käyttää koneidensa valmistuksessa vain korkealaatuisimpia osia, joten CT901 HP on pitkäikäinen, vaatii hyvin vähän huoltotoimenpiteitä eikä aiheuta juurikaan oheiskustannuksia.

Hierrin on varustettu hydraulisella siipien kulman säädöllä, joka tarjoaa käyttäjälle tarkemman säätömahdollisuuden kuin mekaaninen kulman säätö.

CT901 HP on erittäin suorituskykyinen. Lisäksi se on varustettu käyttäjän turvallisuutta parantavalla pitokytkimellä. Pitokytkin huolehtii siitä, että käyttäjällä on aina vähintään yksi käsi koneen kahvalla – jos käyttäjä irrottaa kahvasta, CT901 HP sammuu välittömästi.

Uusi betoninhiertokone soveltuu täydellisesti asiakkaille, joiden toimintaa työmaalla ohjaavat tiukat ympäristö-, terveys- ja turvallisuusmääräykset. Tukeva teräsrunko ja siipiä ympäröivä suojakehikko suojaavat käyttäjää hiertokoneen siiviltä ja parantavat siten työturvallisuutta, mutta eivät estä käyttäjää näkemästä työstettävää aluetta. Hydraulinen siipien säätö mahdollistaa tarkan säädön, jolloin käyttäjän on helpompi hallita työskentelyprosessia ja saavuttaa täydellinen lopputulos.

Betoninhiertokoneen mitat (PxLxK) ovat 1 980 x 950 x 1 060 mm, ja se painaa 81 kg.

”Tukeva teräsrunko ja siipiä ympäröivä suojuskehikko suojaavat käyttäjää hiertokoneen siiviltä ja parantavat siten työturvallisuutta, mutta eivät estä käyttäjää näkemästä työstettävää aluetta. Tämän ansiosta hierrin soveltuu erityisesti asiakkaille, joiden toimintaa työmaalla ohjaavat tiukat ympäristö-, terveys- ja turvallisuusmääräykset”, kertoo Timo Sutinen, Saint-Gobain Abrasives AB:n Suomen myyntijohtaja.


Katso myös tämä Ykkös-Lohjan – Koti & Asumisen sivusto!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.