Svedbergsin vuosi alkoi vauhdikkaasti useilla jännittävillä kylpyhuoneuutuuksilla. Valikoima kasvoi helmikuun vaihteessa entisestään, uusina tulokkaina mm. Ritual-suihkusarja sekä lukuisia uusia pyyhekuivainmalleja. Tärkeänä toimintaa ohjaavana ajatuksena Svedbergsillä on kaikessa se, että muotoilu ja toiminnallisuus voivat kulkea käsikädessä.

Villi ajatus uuden DK:n takana

Muotoilijat Morten Voss ja Stinne Knudsen jatkavat jännittävää matkaansa kalustesarja DK:n parissa. He ovat nyt toteuttaneet yhden alkuperäisistä ideoistaan. DK-kalustesarja on nostettu uusiin korkeuksiin muun muassa uuden ilmavan jalkakehikon ansiosta.
– Tavoitteena oli luoda jotain, joka tuntuu uudelta poikkeamatta kuitenkaan liiaksi entisestä, pääpaino käytännöllisyydellä ja esteettisyydellä, kertoo Stefan Svensson Svedbergsiltä.

Uutuus, jota ei kuka tahansa huomaa
Yksi vuoden suuria Svedbergs-uutuuksia on laatikkokonsepti, jonka avulla on mahdollista lisätä kalusteen tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä entisestään. Kehittäessämme uutta laatikkokonseptia, lähdimme siitä, että laatikon tulisi olla rakenteeltaan erityisen stabiili. Laatikon sisäosia on mahdollista täydentää erilaisia lisävalinnoilla riippuen käyttötarkoituksesta. Box One –laatikot ovat saatavilla kalustesarjoihin Forma ja Stil, Box Two –laatikot puolestaan soveltuvat DK-sarjaan.
– Muotoilu ja toiminnallisuus kulkevat punaisena lankana kaikessa mitä teemme, ja uusi laatikkokonsepti istuu täydellisesti tähän ajatusmaailmaan. Tällä panostuksella olemme asettaneet fokuksen juuri siihen, mikä on ominaista Svedbegrs-brändille: joustavuuteen ja valinnanvapauteen, sanoo Svensson.

Yksi Ritual – useita vaihtoehtoja

Uusi suihkusarja Ritual on saatavilla useissa eri mitoissa ja malleissa. Classic-suihkukaapissa on hana pintaan asennettuna ja Premium-mallissa integroituna. Molemmat mallit vievät hyvin vähän tilaa ja ovat erittäin helppoja asentaa. Ritual-sarjaan kuuluu myös suihkukulma, kiinteä jakoseinä ja kaksi erilaista kahden seinän väliin asennettavaa liukuoviseinää. Kaikki tyylikkäästi muotoiltuja sekä turvalasilla ja käytännöllisillä toiminnallisuuksilla varustettuja.

Pyyhekuivaimia ajastimella

Svedbergs on tehnyt tänä vuonna suuren investoinnin pyyhekuivaimiin. Valikoima nelinkertaistui alkuvuodesta, kattaen sekä sähköpyyhekuivamet että vesitäyttöiset pyyhekuivaimet. Kaikkiin malleihin tuli lisänä ajastintoiminto, joka säästää sekä energiaa että ympäristöä.
– Käyttäjäystävällisyys on ollut lähtökohtana uutta kuivainvalikoimaa kehittäessämme. Useissa kuivainmalleissa on esimerkiksi käteviä pyyhekoukkuja, toteaa Svensson.

PS. Svedbergs Ideakirja 2018 on nyt tilattavissa nettisivuiltamme www.svedbergs.fi.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.