SAHALLA VOI TEHDÄ YHDELLÄ 12,0 AH:N AKUN LATAUKSELLA JOPA 500 KATKAISUA 78 MM MÄNTYLEVYYN. SEN KAPASITEETTI VASTAA JOHTAVIA 305 MM SÄHKÖKÄYTTÖISIÄ KATKAISU- JA JIIRISAHOJA. ONE-KEY™-TEKNIIKAN ANSIOSTA KATKAISU- JA JIIRISAHAA VOI SEURATA, HALLITA JA SUOJATA VAIVATTOMASTI PUHELIMELLE ASENNETUN ONE-KEY™-SOVELLUKSEN KAUTTA.

Muiden M18 FUEL™ -työkalujen tavoin uusi saha yhdistää kolme ainutlaatuista innovaatiota: hiiliharjattoman POWERSTATE™-moottorin, REDLITHIUM™-ION-akun ja REDLINK PLUS™ -elektroniikan. Milwaukee Tool kehitti sahaa varten upouuden hiiliharjattoman POWERSTATE™-moottorin, jonka kierrosnopeus on 3500 r/min. Siten se katkaisee nopeasti ja siististi ilman ongelmia. Työkalu vastaa teholtaan perinteistä sähkökäyttöistä katkaisu- ja jiirisahaa, joten se selviää monista tavallisista puukäyttökohteista.

Kaksoisliukumekanismin ansiosta enimmäisviistekulma on 48° vasemmalle ja oikealle. Säädettävässä ruostumattomasta teräksestä valmistetussa pidikelevyssä on 11 pidikettä ja se sallii 55° jiirikulman vasemmalla ja 60° jiirikulman oikealla. Pidikkeen ohituksella sahan voi lukita muihinkin kulmiin. LED-työvalo helpottaa tarkkojen katkaisujen tekemistä hämärässä.

Saha kykenee jopa 500 katkaisuun 78 mm mäntylevyssä yhdellä Milwaukee Toolin M18™ REDLITHIUM-ION™ HIGH OUTPUT™ 12,0 Ah -akun latauksella, joten johdot ja jatkuvat akun vaihtamiset ovat menneisyyttä. Saha on suorituskykyisempi kuin monet korkeampaa jännitettä käyttävät työkalut. Lisäksi uudistettu REDLINK PLUS™ -elektroniikka varmistaa tehokkaan toiminnan myös kuormituksessa ja estää työkalua ylikuormittumasta tai ylikuumenemasta.

Uusi kaksoisliukumekanismilla ja ONE-KEY™-tekniikalla varustettu M18 FUEL™ 305 mm -katkaisu- ja jiirisaha on täysin yhteensopiva M18™-tuotevalikoiman yli 165 samaa akkujärjestelmää käyttävän sähkötyökalun kanssa.

Tekniset tiedot:

M18 FUEL™ 305 mm -katkaisu- ja jiirisaha (M18 FMS305-121)

 • Kuormittamaton nopeus: 3600 r/min
 • Terän halkaisija: 305 mm
 • Viistekulma vasemmalle/oikealle: 48°
 • Jiirikulma vasemmalle/oikealle: 55°/ 60°
 • Suurin katkaisukapasiteetti 45° jiiri / 45° viiste vasemmalle: 235 x 65 mm
 • Suurin katkaisukapasiteetti 45° jiiri / 45° viiste oikealle: 235 x 40 mm
 • Suurin katkaisukapasiteetti 45° jiiri / 90° viiste: 235 x 97 mm
 • Suurin katkaisukapasiteetti 90° jiiri / 45° viiste: 343 x 65 mm
 • Suurin katkaisukapasiteetti 90° jiiri / 90° viiste: 343 x 97 mm
 • Suurin katkaisukapasiteetti suojuksen kanssa 90° jiiri / 90° viiste: 173 x 28 mm
 • Paino akun kanssa: 22,5 kg

Mukana toimitetaan M18™ REDLITHIUM™-ION HIGH OUTPUT™ 12,0 Ah -akku, M18™- ja M12™-pikalaturi, terä, puristin, avain, sivukahvat ja pölypussi.

Saatavana myös ilman akkua ja laturia.

Lisätietoja ONE-KEY™-tekniikalla varustetusta M18 FUEL™ -katkaisu- ja jiirisahasta saat videosta. Lähimmän myymäläsi löydät osoitteesta www.milwaukeetool.fi

TIETOJA: MILWAUKEETOOL

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tool on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, lisävarusteiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti.

Perustamisestaan lähtien vuonna 1924 Milwaukee Tool on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin.

Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä lisävarusteista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tool on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.