Norton Clipper tuo markkinoille tehokkaan ja helppokäyttöisen, sähköllä toimivan pöytä- ja kivisahan. CST 120 ALU -sahassa yhdistyvät rakenteen keveys ja vankkuus.

Sähkökäyttöiset koneet kasvattavat suosiotaan sekä ammattilaisten että loppukäyttäjien keskuudessa, sillä polttomoottorikoneisiin verrattuna ne tarjoavat merkittäviä ympäristöön, terveyteen ja turvallisuuteen liittyviä etuja. Selkeiden terveys- ja ympäristönäkökohtien lisäksi sähkökäyttöiset koneet tarjoavat myös muita etuja, kuten aika- ja kustannussäästöjä. Koneen käyttämiseksi ei tarvita polttoainetta eikä moottorin ylläpitämiseksi huoltoa, mikä säästää aikaa ja rahaa pitkällä aikavälillä.

Saha on varustettu kokoontaitettavilla tukijaloilla ja kuljetuspyörillä, minkä ansiosta sen siirtäminen on helppoa. Koska ALU-koneet valmistetaan suureksi osaksi alumiinista, ne ovat Norton Clipperin valikoiman kevyimpiä pöytä- ja kivisahamalleja. Alla oleva video havainnollistaa, kuinka helppoa yhden henkilön on siirtää sahaa.

CST120 ALU -sahan leikkuupöytä on 1,2 m pitkä ja 660 mm leveä, joten sillä pystyy sahaamaan suuriakin kappaleita. Leveyttä on mahdollista kasvattaa 960 mm:iin laitteen mukana toimitettavan 300 mm leveän jatkokappaleen avulla.

Leikkuupöydällä on kumipinta, joka ehkäisee materiaalin liukumista katkaisun aikana. Tämä parantaa turvallisuutta ja mahdollistaa nopean ja tarkan katkaisun. Lisäksi CST120 ALU on varustettu tukevilla kromatuilla ohjaimilla, jotka pitävät terän suorassa ja tekevät katkaisusta mahdollisimman turvallista. Sahassa on säädettävä ja kallistettava terä, jonka katkaisusyvyys on 110 mm ja suurin mahdollinen kallistuskulma 45 astetta.

Laitteen mitat ovat 1 630 x 660 x 880 mm, ja se painaa 90 kg.

Lähde: MyNewsDesk

Tutustu asumiseen ja kotiin liittyviin aiheisiin suoraan Ykkös-Lohjan sivuilta!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.