Hakasnaulain tarjoaa pneumaattisten työkalujen suorituskykyä ja akkukäyttöisen työkalun kätevyyttä samassa paketissa.

UUSI HUOLELLA SUUNNITELTU HAKASNAULAIN MAKSIMOI TUOTTAVUUDEN JA TOIMII ERITTÄIN SUORITUSKYKYISESTI ILMAN KOMPRESSORIN JA LETKUN AIHEUTTAMAA VAIVAA.

Hakasnaulaimen typpijousi jaksaa upottaa hakaset oikeaan syvyyteen myös koviin materiaaleihin. Työkaluttomalla syvyyden säädöllä hakaset voi upottaa pehmeisiin materiaaleihin ilman, että ne menisivät niistä kokonaan läpi. Heti käyttövalmis M18 FUEL™ 18GS -hakasnaulain tarjoaa pneumaattisten työkalujen suorituskykyä ja akkukäyttöisen työkalun kätevyyttä samassa paketissa. Pienikokoinen ja kevyt työkalu mahtuu myös ahtaisiin paikkoihin ja vähentää käyttäjän väsymistä. Työkalussa on sekä sarja- että yksittäisnaulaustila. Siinä on myös kätevä käännettävä vyöpidin.

Muiden M18 FUEL™ -ratkaisujen tavoin uudessa M18 FUEL™ 18GS -hakasnaulaimessa yhdistyy kolme ainutlaatuista innovaatiota: hiiliharjaton POWERSTATE™-moottori, REDLITHIUM™-ION-akku ja REDLINK PLUS™ –elektroniikka. Niiden ansiosta naulaimen naulausnopeus on erinomainen.

Tekniset tiedot

M18 FUEL™ 18GS -hakasnaulain (M18 FNCS18GS-202X)

  • Hakasen pituus: 9,5–38 mm
  • Hakasen leveys: 6,35 mm
  • Kapasiteetti: 108 hakasta
  • 1200 hakasta yhdellä 2,0 Ah:n REDLITHIUM-ION™ -akun latauksella
  • Kerta- ja sarjalaukaisutoiminnot
  • Tyhjän laukaisun esto, käännettävä vyöpidin ja LED-työvalo

Mukana toimitetaan kaksi M18™ REDLITHIUM™-ION 2,0 Ah -akkua, M18™- ja M12™-pikalaturi ja HD Box -salkku.

Lähde: MyNewsDesk


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Koe kaupunki uudella tavalla – vuokraa sähköpotkulauta

Sähköpotkulauta vuokraus on nopeasti kasvava trendi kaupungeissa ympäri maailman. Se tarjoaa helpon ja ympäristöystävällisen tavan liikkua kaupungissa, ilman tarvetta omistaa omaa ajoneuvoa. Sähköpotkulaudat ovat myös erittäin käteviä lyhyiden matkojen tekemiseen ja niitä voi helposti vuokrata monilta eri yrityksiltä. Vuokraamalla sähköpotkulaudan voit kokea kaupungin uudella tavalla, välttää ruuhkia ja nauttia liikkumisesta vaivattomasti.

Maamme laulu – kansallishymni joka yhdistää suomalaisia

Maamme laulu on Suomen kansallislaulu ja yksi maamme merkittävimmistä kulttuuriperinnöistä. Sen sanoitukset ovat syvällisiä ja kauniita, ja ne kertovat Suomen luonnosta ja historiasta. Maamme laulu yhdistää suomalaisia eri puolilta maata ja on tärkeä symboli kansallisen yhtenäisyyden kannalta. Sitä lauletaan juhlapäivinä, koulujen tilaisuuksissa ja monissa muissa tilanteissa, joissa halutaan juhlistaa suomalaisuutta. Maamme laulu on osa Suomen historiaa ja kulttuuria, ja se jatkaa elämäänsä tärkeänä osana suomalaista identiteettiä.

Pikku Finlandia

Pikku Finlandia edustaa kestävän kehityksen ja kiertotalouden mukaista rakentamista, sillä se on rakennettu siirrettävistä ja uudelleen käytettävistä puumoduuleista. ”Puu on vastuullinen rakennusmateriaali se sitoo hiiltä koko rakennuksen elinkaaren ajan.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.