STIHL lanseeraa nyt uuden akkukäyttöisen BGA 86 -lehtipuhaltimen, joka on suunniteltu kovaan käyttöön ammattilaisille. Edeltävään malliin verrattuna BGA 86 -lehtipuhallin on kevyempi ja ergonomisempi. Se on varustettu akkupaikalla ja tällä hetkellä tehokkain akkukäyttöisistä STIHL lehtipuhaltimista.

BGA 86 on tehokas lehtipuhallin, joka on suunniteltu ennen kaikkea ammattilaisten käyttöön esimerkiksi hautausmailla, puistoissa ja kiinteistönhoidossa. Se on hyvä valinta myös vaativille vapaa-ajan käyttäjille, jotka haluavat käyttöönsä tehokkaan lehtipuhaltimen.

Uusi malli painaa lähes puoli kiloa vähemmän kuin edeltäjänsä BGA 85, mutta sen puhallusteho on silti 50 prosenttia suurempi kompaktin puhaltimen ja tehokkaan EC-moottorin ansiosta. Käyttäjän on helppo mukauttaa puhallustehoa nopeudensäätimen avulla.

BGA 86 on tehokas ja kätevä akkukäyttöinen lehtipuhallin, joka helpottaa lehtien, ruohon, roskien ja muiden vastaavien poistamista esimerkiksi leikkipuistoista, pysäköintialueilta ja joukkoliikenteen pysäkeiltä. Matalan äänitason ansiosta lehtipuhallinta voi käyttää myös meluherkissä ympäristöissä.

BGA 86 -lehtipuhaltimen käyttö on helppoa ja miellyttävää. Laite tuntuu kätevältä ja tasapainoiselta, koska sen painopiste sijaitsee lähellä kädensijaa. Virtaviivainen ja ergonominen muotoilu takaa erinomaisen käyttäjäkokemuksen. Lehtipuhallinta voi käyttää joko suoraan akkukoteloon tai kantojärjestelmään sijoitettavan akun kanssa.

BGA 86 -lehtipuhallin kuuluu edeltäjänsä BGA 85:n lailla STIHL AP-tuoteperheeseen. Molempiin lehtipuhaltimiin sopivat siis samat akut. Ihanteellista tasapainoa varten käyttöön suositellaan AP 300 -akkua.

Lähde: MyNewsDesk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.