Teetkö töitä vanhassa toimistorakennuksessa, missä on paljon lasia? Lasiseiniä ja lasiovia – oletko miettinyt, että ne voisi värikalvottaa ja saada toimistoon aivan uutta eloa ja ilmettä?

Väreillä eloa ja iloa toimistoon

Väreissä on valittavissa fuksia, pari erilaista pinkkiä, keltainen, pari eri sinistä sävyä, oranssi, pari eri violetin sävyä, seepia, harmaa, punainen sekä vihreä värikalvo. 12 vuotta kestävyyttä, värikästä ikkunakalvoa polyesteristä. Sopii myös laatoituksen päälle esimerkiksi keittiön välitilaan(!), toimistojen sisäikkunoille – asennetaan ikkunoiden sisäpintaan.

Hinta asennettuna alkaen 75€/m2 + alv

Huurreteipeissäkin vaihtoehtoja

Nyt Suomessakin on saatavilla edullisesti kalvotuksiiin useampaa eri väriä joko selkeällä yhdellä värillä tai ”vanhaan tyyliin” maito- eli huurrelasilla mutta sekin väreissä! Etsattu lasiteippi antaa myös tyylikästä näkösuojaa tai uutta ilmettä ja perusvalkoisen lisäksi nyt on saatavilla myös kullan, hopean, pinkin, sinisen ja vihreän sävyisiä maitolasiteippiä.

Kalvo asennetaan ikkunan ulkopintaan ja sille annetaan seitsemän vuoden toiminta-aika. Tällä tuotteella ikkunat on helppo suojata ulkopuolisten katseilta ja liialta auringonpaisteelta. Valo pääsee kuitenkin kalvon läpi sisään. Tämä on helppo ja edullinen tapa saada näkösuojaa toimistoon, varastoon, työtilaan.

Mainosteippaamo Omalogo Oy toimittaa teippaukset ja kalvotukset Uudellamaalla.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.