Kotimainen saunatuotteiden valmistaja Narvi tuo markkinoille patentoimansa ainutlaatuisen ratkaisun, jonka ansiosta sähkösaunan saa turvallisesti päälle omalla mobiililaitteella. Ratkaisuun kuuluu toiminto, joka varmistaa, ettei kiuas kuumene, jos kivien päällä on jotakin ylimääräistä.

– Kuluttajat ovat esittäneet jo pitkään toiveita kiukaan etähallinnasta. Tähän mennessä se on ollut hankalasti toteutettavissa, sillä etäältä ei ole pystytty varmistamaan, ettei kiukaan päällä olisi mitään sinne kuulumatonta, Narvin tuotekehitys- ja tuotantojohtaja Manu Nummela kertoo.

– Pitkän tuotekehittelyn jälkeen voimme vihdoin tarjota saunojille etähallintaratkaisun, joka on edullinen, yksinkertainen ja varma. Vastaavaa ei ole muilla valmistajilla tarjota, Nummela jatkaa.

Ratkaisu sopii kaikenlaisiin saunoihin

Narvin kehittämässä ratkaisussa saunaa etäohjataan oman mobiililaitteen kautta. Hallinta vaati kehitteillä olevan applikaation lataamisen.

– Mobiiliapplikaatiolla saunan saa laitettua päälle vaikka kotimatkan aikana. Applikaatiosta voi myös säätää saunalle haluamansa lämpötilan ja käyttöajan, Nummela sanoo.

Saunan normaalia käyttöä etäratkaisu ei rajoita mitenkään, ja se on saatavilla Narvin kaikkiin uusiin sähkökiuasmalleihin. Se noudattaa kaikkia kiukaille asetettuja EU:n turvallisuusstandardeja.

Täysin kotimaisia saunatuotteita

Etähallinta on Narvin oman tuotekehityksen tulosta ja osa laajempaa kiuasohjainuudistusta. Narvi on markkinoiden ainoa iso kiuasvalmistaja, jonka kaikki saunatuotteet ovat alusta loppuun asti Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja Avainlippu-tuotteita.

– Kaikki tuotteemme valmistuvat Rauman Lapissa, jossa toimintamme alkoi jo vuonna 1937. Tällä hetkellä 20 prosenttia tuotannostamme menee vientiin, mutta tavoite on kasvattaa viennin osuutta merkittävästi. Päämarkkina-alueemme on hyvin lähellä, Ruotsissa, Venäjällä, Baltiassa ja Keski-Euroopassa, kertoo Narvin toimitusjohtaja Arto Sainio.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.