Vuokraus on ammattimaista jakamistaloutta parhaimmillaan, ja uuden teknologian, kaluston digitalisaation ja uusien käyttöliittymien myötä alalla tapahtuu suuria muutoksia.

Rakennusala ei ole perinteisesti tunnettu innovatiivisuudestaan, mutta monet valmistajat panostavat nyt tosissaan uuteen teknologiaan, mikä tarjoaa vuokrausasiakkaillemme oivan mahdollisuuden tehostaa rakentamisen kaikkia vaiheita.

Me Cramolla kehitämme uusia palveluja sellaisen teknologian avulla, joka kehittää liiketoimintaamme ja luo yhä enemmän arvoa vuokraukseen. Kehitystyötä tehdään kannustavassa ilmapiirissä ja yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Kaluston digitalisaatio

Cramo-konsernin kalustonhallinnasta vastaava Martin Holmgren on vastuussa digitalisaatiosta konsernitasolla. Holmgrenin mukaan tärkeintä on kehittää vuokrausratkaisuja, jotka lisäävät asiakkaidemme tuottavuutta. Tähän pyritään muun muassa kaluston digitalisaatiolla, joka mahdollistaa tietojen seuraamisen ja keräämisen. Nämä tiedot helpottavat päätöstentekoa ja rakennusprosessien tehostamista.

Älykkäämpää vuokraamista

Olemme vastikään ottaneet käyttöön uuden digitaalisen palvelun, johon kuuluu helppokäyttöinen verkkoportaali ja kaksi mobiilisovellusta. Palvelu helpottaa kaluston suunnittelua, vuokrausta ja hallintaa verkossa, auttaa asiakkaita saamaan paremman yleiskuvan vuokrauksistaan ja helpottaa vuokratun kaluston palauttamista. Tällä hetkellä asiakkaat löytävät kaikki kalustoon liittyvät asiakirjat skannaamalla tuotteen sarjanumeron puhelimen kameralla, mutta tulevaisuudessa tavoitteena on hyödyntää digitalisaation avulla saatuja tietoja, jotta käyttöä voidaan optimoida yhä paremmin.

Rakennuslogistiikka

Rakennusprossissa on muitakin osa-alueita, joihin uskomme pystyvämme tuottamaan lisäarvoa. Yksi tärkeimmistä on rakennuslogistiikka. ”Meillä on erinomainen mahdollisuus lisätä arvoa asiakkaillemme kehittämällä läpinäkyviä digitaalisia työkaluja, jotka tukevat koko materiaalin kuljetusketjua tehtailta alihankkijoiden kautta työpaikalle”, Martin Holmgren sanoo.
”Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme menestymään ja tehostamaan toimintaansa.”

Lähde: MyNewsDesk


Tutustu myös osta kirkkonummelta sivuston tarjontaan!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.