Yritys voi saada uutta nostetta toiminnalleen jo pienillä teoilla. Yksi pienistä ja helpoista teoista on kertoa asiakkaille ja potentiaalisille asiakkaille, että yritys on aktiivinen. Tämän aktiivisuuden voi näyttää vaikka päivittämällä ikkunateipit.

Yksinkertaisimmillaan ikkunateippaus voi olla logoa ikkunaan tai kuten yläpuolella näkyvässä lukkoliikkeessä, ikkunateippaus yhdistelee useampaa eri osiota ja erilaisia teippejä.

Ikkunateippaus ei välttämättä maksa edes paljoa, mutta se voi tarjota paljon uutta. Se voi myös toimia näköesteenä sisälle, jos sellaista tarvitaan ja se voi olla siinä paljon siistimpi kuin verhot tai kaihtimet.

Ikkunateippauksiin voidaan käyttää vaikka valokuvaa, jolla saadaan muuten tylsistä ikkunoista aivan uudenlainen sisustuselementti. Vastaava kuva voidaan asentaa vaikka seinälle tai tehdä seinästä kuvanomainen elementeistä koostuva valokuvallinen näyttävä osa liikkeen olemusta.

Ikkunateippauksiin voidaan yhdistää ooikeastaan vaikka mitä värejä, joita yrityksen logossakin on, tai sitten voidaan mennä todella pelkistetyllä tyylillä. Myös ovet voidaan teipata. Kysy Mainosteippaamo Omalogosta tarjousta, mikäli haluat uutta ilmettä ikkunoihisi Uudenmaan alueella.

Millainen projekti ikkunateippaus on?

Ikkunateippaus projekti lähtee yleensä siitä, että asiakasyritys ottaa yhteyttä Omalogoon esimerkiksi sähköpostitse ja kertoo tilanteesta. Omalogo käy yleensä paikalla tai käyttää apunaan asiakkaan lähettämiä valokuvia teippauksen perussuunnittelussa. Jokaiseen tarjouspyyntöön vastataan kirjallisesti.

Normaali tapauksissa teippaus voidaan toimittaa 1-3 viikon varoajalla, riippuen aina Omalogon työjonoista. Jos asiakas haluaa nopeuttaa projektia, voi hän itse poistaa mahdolliset vanhat teipit ja pestä ikkunat. Joissain tapauksissa pelkästään vanhojen teippien poistaminen on useamman päivän työ.

Työ laskutetaan kun työ on tehty. Ikkunateippausta voidaan jatkaa toisella kerralla esimerkiksi lisäämällä elementtejä ikkunoihin tai vaikkapa itse liiketilaan sisälle. Omalogo voi päällystää myös sisätilan pöytiä tai valmistaa julisteista tauluja liikkeeseen omalla laajakuvatulostimella.

Ikkunateippauksiin on myös tarjolla erilaisia valoa läpäiseviä materiaaleja mm. maitolasi-, hiekkapuhallus- sekä värillisiä transparent teippejä. Ikkunat voidaan myös kalvottaa ns. aurinkokalvoilla, jotka tuovat suojaa näyteikkunan tuotteille pysäyttäen UV-säteilyn ikkunaan. Parhailla materiaaleilla toteutetut aurinkokalvotukset eivät edes erotu ikkunalla.

Omalogo hoitaa myös työmiesten vaatteet logoilla ja teksteillä ja vaikka ravintola sisämainokset, julisteet, a-telineet liikkeesi eteen. Tsekkaa vaikka Facebookista, mitä Omalogon miehet ovat saaneet aikaiseksi – tarvittaessa myös logo suunnittelu tai logon digitalisointi onnistuvat!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.