Tämän vuoden kuvastossa, joka tulee voimaan 1. helmikuuta, jatkamme kylpyhuonemarkkinoiden haastamista korkealaatuisilla kylpyhuonekalusteilla ja suihkuratkaisuilla, joilla on markkinoiden pisin takuu. Lanseerauksen keskipisteenä on ”Kestävät kylpyhuoneet”, joka pitää sisällään tuotteiden pitkän elinkaaren ja ympäristön huomioon ottamisen sekä valmistuksessa että kuljetuksessa. INR panostaa paikalliseen valmistukseen ruotsissa koko tuotanto- ja laatuketjun hyvän hallinnan vuoksi.

Vuosi sitten lanseerasimme uuden kylpyhuonekalustevalikoiman, joka vastaa täysin uutta Pohjoismaista tasoa päivitettyjen komponenttien ja uuden TX Top Extreme ™ pintakäsittelymme ansiosta, joka pitää kylpyhuoneen kosteutta kestävän pinnan vahingoittumattomana vähintään 15 vuotta, Petteri Tarkio, INR:n maajohtaja kertoo. Olemme vuonna 2019 keskittyneet täydentämään valikoimaamme tuoteuutuuksilla ja keskittynyt tuoteparannuksiin muissa tuoteryhmissä. Olemme myös ottaneet askeleen kuljetuksissamme ympäristövaikutusten minimoimiseksi ja pystyäksemme varmistamaan asiakkaille mahdollisimman sujuvat toimitukset.

Uusi kalustesarja

Vuoden 2020 tuoteuutuuksiin kuuluu uusi kalustesarja GRAND Grip, joka korkean laadun, valintamahdollisuuksien ja hienojen lisävarusteiden ansiosta täyttää kuluttajien korkeat vaatimukset. Kuten kaikki muutkin INR:n kylpyhuonekalusteet, GRAND Grip on käsitelty TX Top Extreme ™ -pintalakalla, ja sillä on 15 vuoden takuu, joka on markkinoiden pisin kylpyhuonekalusteiden takuu.

Suihku-uutuudet

Myös suihkupuolella INR täydentää valikoimaansa kauan odotetuilla tuoteuutuuksilla. Suihkusäilytysratkaisu PILE on ollut todellinen menestystuote, joka sulautuu LINC suihkuseinän profiiliin. PILE lanseerataan nyt samassa mattamustassa värissä kuin suositun LINC-suihkusarjan mallit.

– Olemme erittäin iloisia siitä, että voimme julkaista uuden kuvaston näillä hienoilla tuoteuutuuksilla, jotka toivomme suomalaisten asiakkaidemme ottavan vastaan ilolla. Siirrymme uudelle vuosikymmenelle vakuuttavasti luomalla kylpyhuoneille oikeat olosuhteet, jotka ylittävät nykyisen standardin, sanoo Petteri.

INR kuvasto tulee voimaan 1.2.2020

Lähde: MyNewsDesk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.