Ei ole salaisuus, että kasvit ovat hyödyllisiä. Ne kaunistavat kotiasi ja ovat hyväksi sinulle ja terveydellesi. Ennen kaikkea ne puhdistavat ilmaa sekä poistavat epäpuhtauksia, joiden olemassaoloa et edes tiennyt. Tee siis itsellesi ja kodillesi palvelus ja hanki ilmanpuhdistaja, joka on sekä kaunis että hiljainen.

Plantagenin yhdessä HUI:n kanssa kehittämän Växttrender-tutkimuksen mukaan 41 prosenttia vastaajista kertoo hakeutuvansa usein luontoon rentoutumaan sekä ostavansa runsaasti ilmaa puhdistavia sisäkasveja. Myös itse syötävät kasvinsa kasvattavat ovat tarkempia siitä, että heidän ostamansa kasvit ovat ilmaa puhdistavia tai ekologisia. Gröna Rehabin tutkija Eva Sahlin sanoo, että kasvien terveysvaikutuksista ollaan tietoisia.

Plantagen seuraa yhä kasvavaa kiinnostusta ja esittelee parhaat ilmaa puhdistavat viherkasvinsa.

1. Viirivehka, rehevä valkokukkainen viherkasvi, on tehokas ilmanpuhdistaja ja ilmankostutin.
2. Muratti sopii hyvin istutettavaksi muiden kasvien kanssa. Se puhdistaa ja kosteuttaa ilmaa itsensä ja kanssakasviensa ympäriltä.
3. Kaarisulkasaniainen voidaan sijoittaa keskellä huonetta. Se sekä puhdistaa että kosteuttaa läheisyydessään olevaa ilmaa.
4. Limoviikuna on nykyaikainen, kaunis ja helppohoitoinen kasvi, jolla on kiiltävät vihreät lehdet ja sisäilmaa parantava vaikutus.
5. Puistokultapalmu on hyvä kasvi astmaatikoille. Se kosteuttaa ja puhdistaa ilmaa kullanhohtoisilla varsillaan ja kauniilla vihreillä lehdillään.
6. Flamingonkukka on koristeellinen ja hienostunut kasvi, joka elää pitkään ja puhdistaa ilmaa.
7. Anopinkieli on erittäin tehokas, suosittu, helppohoitoinen ja kestävä kasvi, joka jopa puhdistaa ilmaa kemikaaleista.

Plantasjen on Pohjoismaiden johtava brändi kasvien ja puutarhatuotteiden alalla. Yli 120 erityyppisen myymälän sekä alati kasvavan pienempien ja paikallisten kauppojen avulla Plantasjen pyrkii jatkuvasti parantamaan ihmisten elämänlaatua kasvien avulla Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa. Plantasjenin liikevaihto on yli 3,5 miljardia Norjan kruunua, ja se työllistää 1000 kasveista innostunutta työntekijää. Vuonna 2016 me autoimme noin 13 miljoonaa asiakasta parantamaan elämäänsä kasvien avulla. Vuodesta 2016 lähtien Plantasjenin on omistanut Tukholman pörssiin noteerattu sijoitusyhtiö Ratos.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.