Pohjola Rakennus on käynnistänyt Helsingin Vallilaan rakennettavan Asunto Oy Helsingin Vallilan Piilon myynnin. Samalla myös kohteen rakennustyöt ovat alkaneet. Piilon alustava valmistuminen on loppuvuoden 2022 aikana.

Helsingin Vallilaan nousee parhaillaan 8-kerroksinen Asunto Oy Helsingin Vallilan Piilo, johon rakennetaan yhteensä 29 avaraa kaupunkikotia. Piilo rakennetaan Sammatintielle aivan Vallilanlaakson kupeeseen, ja se on rakentuvista kolmesta uudesta talosta keskimmäinen.

Piilo tarjoaa koteja aina yksiöstä jopa neljän huoneen tilaviin huoneistoihin. Erilaisia asuntopohjia on tarjolla yhteensä yhdeksän, joten Piilosta löytyy koteja monenlaisiin asumisen tarpeisiin. Sijaintinsa ja monipuolisen asuntotarjonnan ansiosta Piilo herätti kovasti kiinnostusta jo ennakkomarkkinoinnin aikana, ja kodeista jo yli 70 % on varattu.

Piilon kodeissa asumismukavuuteen on panostettu. Muun muassa huoneistokohtainen ilmanvaihto ja koko kodin kattava lattialämmitys laadukkaaseen tammiparkettiin yhdistettynä takaavat miellyttävän asumisen. Osassa kodeista on myös oma sauna. Piilon kellarikerroksessa sijaitsevat talopesula ja kuivaushuone, asuntokohtaiset lämpimät irtainvarastot sekä ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot. Ullakkokerroksessa ovat puolestaan kerhotilat ja saunaosasto. Osakkaiden on mahdollista halutessaan ostaa autopaikkoja Vallilan puiston jalkapallokentän alle rakentuvasta yleisestä pysäköintilaitoksesta, Vallilan Puiston Parkista.

”Piilon sijainti Vallilanlaakson vieressä yhdistää kaupunkiasumisen ja puistomaisen vehreyden saumattomasti yhteen. Koko alueen kiinnostavuus on ollut erittäin positiivista ja Piilo ei ole tässä poikkeus. Hyvä varausaste kertoo, että uusille ja laadukkaille kodeille on Vallilassa tilausta ja olemme iloisia, että voimme vastata tähän tarpeeseen”, kommentoi Pohjola Rakennuksen hankejohtaja Hannu Hirvensalo

Piilo on kolmas viidestä alueelle rakennettavasta talosta. Kortteliin rakennettavat kerrostalot muodostavat kokonaisuuden, joka sijaitsee Kumpulan puutarhojen rauhan ja Vallilan kaupunkivilinän välissä. Alue on täydellinen yhdistelmä urbaania kaupunkielämää ja vehmasta luontoa, joten uusien kotien asukkaat pääsevätkin nauttimaan rauhallisesta tunnelmasta aivan Helsingin kantakaupungissa, luonnon ja palveluiden välittömässä läheisyydessä.

Helsingin kaupungin vuokratontille nousevan Piilon rakentaminen on alkanut heinäkuussa, ja arvioitu valmistuminen on loppuvuoden 2022 aikana. Kokonaisuudessaan kyseiseen kortteliin rakennetaan noin 200 uutta kotia.

Lähde: STT Info

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.