Tiesitkö, että työmaalogistiikka on muutakin kuin tavaroiden kuljettamista? 

Koostimme vinkit parempaan logistiikkaan – näiden 5 tärpin avulla onnistut!

1. Suunnittele hyvin – lyhennät toimitusaikoja

Kaikki lähtee hyvästä esisuunnittelusta, jossa projektin tarpeet kirjataan ylös ja luodaan toimiva ja koordinoitu kokonaisuus. Esisuunnittelun avulla lyhennät todennetusti toimitusaikoja.

2. Seuraa jatkuvasti – pysyt ajan tasalla

Logistiikkaratkaisuja kannattaa jatkuvasti tarkistaa tuotantosuunnitelmaan verraten ja kertoa muutoksista kaikille sidosryhmille. Pysyt aina ajan tasalla ja voit keskittyä täysin omaan tuotantoosi.

3. Koordinoi kuljetuksia – säästät ympäristöä ja vähennät työtapaturmia

Koordinoidut toimitukset takaavat oikean ajoituksen ja vähentävät työtapaturmien riskiä. Suunnittelu- ja seurantatyökalun avulla voi laatia yhteiskuljetusmalleja ja siten säästää ympäristöä.

4. Hallitse logistiikka työmaalla – lisäät työn sujuvuutta

Materiaalien sujuva kulku kuormien purkamisesta asennusalueelle poistaa pullonkaulat. Siisti työmaa estää materiaalien ja kaluston päätymisen väärään paikkaan. Selkeä liikenteenohjaus parantaa työmaan turvallisuutta.

5. Materiaalien hallinnalla vähennät niiden etsimiseen kuluvaa aikaa

Vastaanotettavien tuotteiden tarkastus ja optimoitu varastointi ehkäisevät materiaalien katoamisen, vaurioitumisen tai päätymisen väärään paikkaan. Materiaalien saatavuuden parantaminen älykkäiden varastointialueiden ja ennakoivien täydennysten avulla sekä mahdollisesti kokoamalla materiaalit valmiiksi paketeiksi, vähentävät niiden etsimiseen kuluvaa aikaa työntekijöiltä.

Kuulostaako paljolta? Älä huoli – voimme auttaa!

Ulkoistamalla työmaalogistiikan kokonaan tai osittain säästät aikaasi ja voit keskittyä pääasiaan – rakentamiseen.

Lähde: MyNewsDesk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.